Kerstmarkten in Gent

Kerstmarkt in Gent bezoeken? Van 8 december 2017 tot 7 januari 2018.

Kerstmarkten in Gent

De kerstmarkt in Gent is onderdeel van de Gentse Winterfeesten, die dit jaar van 8 december 2017 tot 7 januari 2018 plaatsvindt.

Waar kom je meer in de kerststemming dan op een kerstmarkt? De kerstmarkt in Gent is verspreid van het Sint-Baafsplein over de Korenmarkt tot het Veerleplein. Gent heeft met haar kerstmarkt een eigen romantische sfeer en entourage: overal waar je kijkt zijn feeërieke lichtjes en versierde dennenbomen. Ook aan de kinderen is gedacht op de kerstmarkt in Gent: van animatie en spelletjes tot een bezoek aan het huis van de kerstman.

Bezoek de kerstmarkt in Gent van 8 december 2017 tot 7 januari 2018

Alee, gaat ge mee naar kerstig Gent?

Struin over de kerstmarkt in Gent en laat je inspireren rondom de prachtig verlichte Sint Baafskathedraal, draai een pirouette op de ijspiste onder de nieuwe Stadshal en sluit je avond af met een adembenemend uitzicht vanaf het reuzenrad op het Sint-Baafsplein. En als het water niet bevroren is, ontdek je met een boottochtje alle verborgen pareltjes op de binnenwateren van Gent.

Tussen de houten stalletjes van de Gentse kerstmarkt komt de heerlijke geur van versgebakken wafels en glühwein je tegemoet. Gent is een prachtige locatie om een paar dagen rondom kerst door te brengen. Boek een hotel of hotelarrangement en geniet onbezorgd van de romantische kerstsfeer in Gent.