Kerstmarkt in Keulen

Kerstmarkt in Keulen: de mooiste kerstmarkt van Duitsland

Keulen: de hoofdstad van de kerstmarkten

Heb je de kerstman weleens ontmoet? Op de kerstmarkt in Keulen loopt de kerstman hoogstpersoonlijk rond om je welkom te heten op één van de mooiste en grootste kerstmarkten van Duitsland. 160 fraaie kraampjes domineren de stad met houten kerstdecoraties, kaarsen, sieraden en Duitse lekkernijen. Het zal je dan ook niet verbazen dat je op de kerstmarkt in Keulen tot wel 7 markten kan bezoeken. Boek een hotel of hotelarrangement en geniet onbezorgd van de romantische kerstsfeer in Keulen.

Bezoek de kerstmarkt in Keulen en laat je inspireren met de kerst

Frohe Weihnachten!

In iets meer dan 2 uur rij je van Utrecht naar de kerstmarkt in Keulen. Het is het sprookjesachtige decor met de welbekende Dom op de achtergrond dat zoveel mensen rondom de kerst naar Keulen trekt. Meerdere pleinen vol kraampjes en mooie kerstverlichting verrast iedere bezoeker in Keulen, elk jaar opnieuw.

Voorbij de kraampjes langs de Dom, kun je een lekker Duits biertje drinken op de Neumarkt in één van de welbekende biertenten. Verderop op de Rudolfplatz kijk je je ogen uit in de meest sprookjesachtige kerstmarkt van Keulen. Natuurlijk is er nog veel meer te beleven op de kerstmarkt in Keulen: warm jezelf tussen het shoppen door op met een glaasje glühwein, zing met volle borst kerstliedjes mee met de kerstman of maak samen met de kinderen een pirouette op de schaatspiste aan de Alter Markt.

Onze kersttips in Keulen

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven