Vakantiepark Le Clos des Oliviers

  • vlakbij talloze typisch Provençaalse plaatsen
  • ruim opgezet en afgesloten vakantiepark
  • verblijf in vier- of vijfkamerwoning
Zoek & boekcode: 10799
Vanaf € 154,55
bij vertrek op 05-04-2021 p.p. bij 2 volwassenen
Deel deze vakantie Facebook E-mail Deel met WhatsApp

Reisbescheiden
Ca. 2 weken voor vertrek ontvang je de reisbescheiden digitaal: zij worden op jouw persoonlijke pagina geplaatst. De reisbescheiden bestaan o.a. uit een voucher voor de accommodatie en de thuisblijversinformatie. Je kunt er ook voor kiezen om de reisbescheiden per post te ontvangen (extra kosten: € 3,50). Je kunt dit tijdens het boeken aangeven.

Afstand vanaf
Utrecht ca. 1.275 km
Brussel ca. 1.110 km

Navigatie-informatie naar de bestemming
Indien je niet over een navigatiesysteem beschikt, raden wij je aan om de route uit te stippelen met de ANWB routeplanner.
Het adres van de accommodatie vind je in het Pharos-reisboekje.

Liever vliegen?
Deze accommodatie ligt op ca. 90 km van de luchthaven van Nice. Je kunt desgewenst ook vliegen en ter plekke een auto huren.

Overnachtingshotels
Je kunt natuurlijk in één keer doorrijden naar de bestemming. Maar omdat wij het erg belangrijk vinden dat je uitgerust en vooral veilig aankomt, bieden wij je de mogelijkheid om een hotelovernachting bij te boeken. Bovendien is het wel zo'n gerust idee, dat jouw overnachting al geregeld is en dat je niet op zoek hoeft naar een hotel met een vrije kamer.

Bekijk onze overnachtingshotels en maak een keuze. Indien je een overnachtingshotel wilt vastleggen, boek dan eerst de hoofdaccommodatie via de website. Tijdens het boeken kun je deze boeking in het winkelmandje plaatsen en vervolgens een overnachtingshotel bijboeken.

Reisinformatie 
Optimaal voorbereid op vakantie? Kijk voor alle informatie over autorijden in het buitenland, verkeersinformatie en vakantievoorbereiding op www.anwb.nl.

Zo haal je meer uit je vakantie!

Verzekeringen
Vergeet niet om goed verzekerd op reis te gaan. Je kunt een verzekering direct bij boeken afsluiten. Kinderen t/m 4 jaar zijn gratis meeverzekerd.  

Pharos Reizen van ANWB treedt op als bemiddelaar tussen klant en de accommodatieverschaffer.

Vanaf € 154,55
bij vertrek op 05-04-2021 p.p. bij 2 volwassenen

Kies je vertrekdatum

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 25 en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.

Pharos Voordeel beschikbaar