Ontdek Scandinavië

scanmandje1.jpg

Wist je dat?

De kerstman uit Finland komt? Rovaniemi: de hoofdstad van Lapland, is de thuishaven van deze winterse goedheiligman. Altijd al een brief naar de kerstman willen sturen? Dat kan in Santa Claus Village. Tijdens je reis naar Fins Lapland mag een bezoek daarom niet ontbreken!

De variatie van onze noorderburen

De ruimte, rust en natuur van Scandinavië zal niemand onbekend zijn. Zowel Noorwegen, Zweden, Finland als Denemarken hebben veel te bieden. Waan jezelf als een viking tussen de Noren, ga de bossen van Zweden in en ervaar het noorderlicht. De veelzijdigheid van deze landen is niet alleen terug te vinden in de natuur, maar ook in het klimaat. Waar je in het noorden van Finland je winterkleding nodig hebt, daar loop je in Denemarken op je teenslippers. Het magische van onze noorderburen is ongetwijfeld een unieke ervaring!


scanmandje3.jpg
Denemarken is een kindvriendelijke bestemming bij uitstek. Een overvloed aan ruimte, de zonovergoten stranden van Jutland en de kliffen van Møn. Voor ieder wat wils!
scanmandje4.jpg
Voor de echte winterbeleving is er maar één bestemming: Fins Lapland. Bekijk het noorderlicht vanuit een unieke accommodatie, ga op rendiersafari en stap de sneeuw in!
scanmandje2.jpg
Ervaar je vakantie in de ruige en ongerepte natuur van Noorwegen. Raften en klimmen in de mooiste omgeving. Dit land met indrukwekkende landschappen en fjorden bied avontuur voor iedereen!

Onze tips

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven