Privacy

over-ons-aansprakelijkheid-en-privacy.jpg

Privacy statement

Diegene die een reis boekt voor (ook) andere deelnemers is hoofdelijk aansprakelijk voor alle anderen die zij/hij aanmeldt. Ten aanzien van minderjarige reizigers moet worden aangetoond dat ouders/voogden/verzorgers toestemming hebben gegeven.

De foto's en de beschrijvingen op deze website en in onze publicaties zijn slechts voorbeelden en geven een indruk van de vakantieaccommodatie en de omgeving waar je naar toe gaat. De beelden, de beschrijvingen en de informatie van de accommodaties en de plaatsen zijn verzameld en geschreven door onze eigen vakantiescouts. Mensen die de accommodaties weliswaar gezien hebben, maar door hun eigen ogen en met hun eigen smaak.... Dus een vleugje persoonlijke mening, een eigen interpretatie en een snuifje subjectiviteit is hierbij niet vreemd. Die persoonlijke touch maakt het leuker, maar waarborgt geen wetenschappelijke waarheid.

Jouw privacy
Pharos Reizen is een dochtermaatschappij van de ANWB. Pharos Reizen valt daarom onder het ANWB privacy- en cookie statement. Kijk voor het actuele ANWB privacy- en cookie statement op www.anwb.nl/uw-privacy

Boeken van een reis
Bij het verzorgen van je vakantie zijn meerdere partijen betrokken. Denk aan een luchtvaartmaatschappij, een hotelier, een busbedrijf dat de transfer van en naar de luchthaven verzorgt. Om je reis zo goed mogelijk te verzorgen kan het zijn dat we je persoonsgegevens beschikbaar stellen aan één of meerdere van deze partijen. Wij gebruiken de persoonsgegevens die je aan ons ter beschikking stelt uitsluitend voor de uitvoering van je reis. Zie voor meer informatie de aanvullende reisvoorwaarden van ANWB en de reisovereenkomst van de ANWB.

Pharos Reizen van ANWB publicaties
Kennelijke fouten en vergissingen, druk- en zetfouten binden ons niet. Wij behouden ons het recht voor deze middels errata op onze website te communiceren. Je dient dan ook altijd onze website pharosreizen.nl te raadplegen voor de meest actuele informatie en prijzen. Kijk voordat je boekt altijd of er bij de door jou uitgekozen reis een dergelijk erratum staat.

Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de informatie en het beeldmateriaal op pharosreizen.nl, brochures, flyers, advertenties en overige Pharos Reizen van ANWB publicaties. Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van onze publicaties en onze website de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd of niet (meer) correct is.

Verwijzingen of verbindingen naar andere internetsites of bronnen die geen eigendom zijn van Pharos Reizen van ANWB zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de website. Pharos Reizen van ANWB is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze internetsites of bronnen. Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de Pharos Reizen van ANWB website. De gegevens op onze website en van onze ander publicaties kunnen te allen tijde zonder waarschuwing en zonder opgaaf van reden door Pharos Reizen van ANWB worden gewijzigd.

Copyright
Alle rechten berusten bij Pharos Reizen van ANWB, tenzij anders vermeld. Materiaal van derden wordt uitsluitend gebruikt met toestemming van de rechthebbenden. Mocht je ondanks onze zorgvuldigheid menen rechten te kunnen ontlenen aan materiaal op onze website, laat ons dat dan zo spoedig mogelijk weten.

Niets uit de uitgaven van Pharos Reizen van ANWB mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ons openbaar gemaakt of verveelvoudigd worden, waaronder het reproduceren in digitale, elektronische, optische of andere vorm of het reproduceren (i) ten behoeve van een onderneming, organisatie of instelling of (ii) voor eigen oefening, studie of gebruik welk(e) niet strikt privé van aard is of (iii) voor het overnemen in enig dag-, nieuws-, weekblad of tijdschrift (al of niet in digitale vorm of online) of in een radio- of televisie-uitzending.

Nieuwsbrief
De nieuwsbrief van Pharos Reizen geeft per e-mail informatie over acties, aanbiedingen en inspirerende artikelen over reizen. We versturen de nieuwsbrief wekelijks. Afmelden voor de nieuwsbrief kan eenvoudig via de link onderaan in de nieuwsbrief.

19 februari 2020