Victor vuurtoren

Actief in de natuur, jongen in kano

Wie is VIK

Victor Vuurtoren is het vrolijke vakantiebaken voor kinderen die met Pharos Reizen op vakantie gaan. Victor zorgt voor leuke wedstrijden zoals de VIKS fotowedstrijd en de VIKS award. Er is de Victor kidsgids en een bibliotheek vol spelletjes, kleurplaten en raadsels. Kinderen worden bij Pharos Reizen omgedoopt tot VIKS (Very Important Kids) en krijgen bij sommige vakanties leuke cadeautjes.

Pharos Bijzondere Beesten Memory

Wat zijn de gekste vierpotigen van Europa? Hoe lang slapen de grootste winterslapers? Welke vogel kan perfect het geluid van treinen nabootsen? Je ontdekt het met het Bijzondere Beesten Memory!

Je krijgt dit spel cadeau bij onze avontuurlijke gezinsvakanties (1 per gezin, 5 t/m 10 jaar), fietsvakanties, vakantieduetten en rondreizen met kids, met uitzondering van boekenhelden-rondreizen. Compleet met begeleidende gekke beesten-weetjes.

VIKS award

Voetbalclinic, Family Adventure Willingen

Welke vakantie werd in 2017 het best beoordeeld door de kinderen? We kregen weer enthousiaste reacties van onze VIKS-jury. Dit zijn volgens de VIKS de meest kindvriendelijke vakanties.

Family Adventure Willingen
Al vele jaren een topper, zo bevestigt ook de VIKS-jury. Eén jurylid vindt dit zo’n fantastische vakantie dat hij er al voor de 8e keer komt! ‘Nu ik te oud ben voor het indianenkamp, ga ik voetballen, mountainbiken en boogschieten.’

Zweden in een Notendop
Ook dit jaar weer een van de best gewaardeerde vakanties. Uit het juryrapport: ‘Dit was onze leukste vakantie ooit.’

De leukste kinderlanden van Europa
Deze nieuwe rondreis werd ook hoog gewaardeerd. ‘Het is een superleuke vakantie voor als je avontuurlijk bent of juist als je lekker aan het zwembad of het strand wilt liggen.

En de winnaar is:

Jason uit Zeist
Hij beoordeelde dit jaar als VIKS zijn vakantie ‘Zweden in een notendop’: ‘Het leukste vond ik de dieren! Er stonden allemaal rendieren midden op de weg en er waren tamme eekhoorns.’
Daarmee wint hij een vakantie naar Hotel Der Jägerhof in het Teutoburgerwoud.

VIKS Bibliotheek

over-ons-victor-vuurtoren-bibliotheek.jpg

Boek je bij Pharos Reizen, dan krijg je gratis toegang tot onze VIKS Bibliotheek. Hierin vind je voor jouw kind talloze leuke spelletjes, kleurplaten, raadsels, recepten, weetjes en ga zo maar door! Leuk om thuis alvast mee bezig te zijn of om te printen voor tijdens de vakantie, onderweg in de auto of op de bestemming.