De zekerheid van Pharos Reizen

Zekerheid

Natuurlijk ga je er niet vanuit dat er dingen mis gaan op vakantie. Maar er kan je altijd iets overkomen. Daarom sluit je bijvoorbeeld een reis- of annuleringsverzekering af. Maar ook met een reisorganisatie, reis of bestemming kan iets gebeuren. Een uitbarsting van een vulkaan, bosbrand of het faillissement van een reisorganisatie. Om je tegen risico's te beschermen is er een aantal organisaties opgericht waarvan betrouwbare reisorganisaties lid zijn.

Pharos Reizen van ANWB is lid van de Nederlandse ANVR en het Belgische GfG Garantiefonds Reizen. Je profiteert als Belgische reiziger ook van de voordelen van de ANVR. Deze organisaties behartigen ook de belangen voor onze Vlaamse klanten. Hier vind je een korte beschrijving van wat elke organisatie doet en waartegen ze jou als reiziger beschermt. Zo ga je altijd met een veilig gevoel op reis.

ANVR

De zekerheid van de ANVR

Pharos Reizen van ANWB conformeert zich aan de ANVR Code Reisaanbiedingen.

ANVR-Consumentenvoorwaarden
Pharos Reizen van ANWB B.V. (KvK 27250882) is aangesloten bij de ANVR. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover. De reizen op deze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-Consumentenvoorwaarden (Deel A: Reisvoorwaarden en/of Deel B:-Boekingsvoor-waarden) van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.
Klik hier voor het lezen en opslaan van de ANVR-Consumentenvoorwaarden en hier voor de aanvullende reisvoorwaarden van Pharos Reizen van ANWB BV. Op het boekingsformulier dien je aan te vinken dat je kennis hebt genomen van en akkoord gaat met de ANVR-Consumentenvoorwaarden (Deel A: Reisvoorwaarden en/of Deel B: Boekingsvoorwaarden) en overige ANVR-informatie. Wij attenderen je er op dat je bij boeking een definitieve overeenkomst aangaat. Je hebt nadat je hebt geboekt geen herroepingsrecht.