Overnachtingshotel Zuid-Duitsland

Wanneer je een rondreis door Duitsland maakt, geniet je van de bijzondere Duitse cultuur door een overnachtingshotel in Zuid-Duitsland te boeken.

Overnachtingshotel in Zuid-Duitsland

Tussenstops in historische pareltjes

Wanneer je een rondreis door Duitsland maakt, geniet je van de bijzondere Duitse cultuur door een overnachtingshotel in Zuid-Duitsland te boeken. Zo ontdek je in een paar uur tijd de pittoreske historische steden en heb je alle gelegenheid om een rustgevende wandeling in de prachtige natuur te maken.

Onze overnachtingshotels in Zuid-Duitsland

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Overnachten in een bruisende stad

Ben je op zoek naar een overnachtingshotel in Zuid-Duitsland en wil je meteen wat van de lokale cultuur ontdekken? Overnacht dan in het sprookjesachtige Rothenburg ob der Tauber. Hier vind je op iedere hoek authentieke vakwerkhuisjes en wandel je langs de imposante stadsmuren die nog uit de middeleeuwen stammen. Vergeet ook de stad Schwetzingen niet, waar je eindeloos door de weelderige tuinen van het lokale kasteel struint.

Ervaar de rust van Duitsland

Een overnachtingshotel in Zuid-Duitsland vind je niet alleen in de drukke steden. Ook het heerlijke rustige Bad Wimpfen ligt in deze regio. Bewonder de eeuwenoude panden in de historische binnenstad of ga juist voor een rustige wandeltocht langs rivier de Neckar. Hier kijk je uit over de wonderschone groene heuvels waar Duitsland om bekendstaat.