Overnachtingshotel Oostenrijk

Een ontspannen vakantie begint bij het boeken van een overnachtingshotel wanneer Oostenrijk de eindbestemming is

Overnachtingshotel Oostenrijk

Uitgerust onderweg

Een ontspannen vakantie begint bij het boeken van een overnachtingshotel wanneer Oostenrijk de eindbestemming is. Met zo'n extra overnachting hoef je niet de hele nacht door te rijden en kom je dus ook niet uitgeput aan op het vakantieadres. Je logeert altijd in een fraai hotel, eet rustig een hapje en maakt eventueel nog een ommetje in een nabijgelegen stadje. Zo begint de vakantie al onderweg!

Onze overnachtingshotels in Oostenrijk

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Overnachtingshotel: ideaal met kinderen

Reis je 's zomers of 's winters met kinderen op de achterbank richting de Alpen? Hoe vaak je onderweg ook stopt, op een gegeven moment slaat de verveling toe. Iedereen is moe en de eindbestemming lijkt dan nog verder weg. In dat geval is een overnachtingshotel de ideale oplossing. Je deelt de hele reis zo makkelijk in en weet dat er aan het eind van de dag een comfortabele tussenstop wacht!

 Veel overnachtingshotels in Duitsland bevinden zich in of dicht bij het centrum van een stad, zodat je voor het slapen gaan nog even geniet een wandeling of een drankje.

Overnachtingshotel richting Oostenrijk: tussenstop in Duitsland

Je vindt in Duitsland talloze geschikte overnachtingshotels wanneer Oostenrijk de eindbestemming is. Van Rijnland-Palts of Baden-Württemberg tot Sleeswijk-Holstein en Beieren: de accommodaties liggen veelal dicht aan de snelweg en hebben voldoende parkeerruimte. De hotels hebben comfortabele kamers die zijn uitgerust met douche of bad, zodat je je na een lange rit in de auto heerlijk kunt opfrissen. De meeste accommodaties hebben gratis wifi en een ontbijtbuffet. Veel hotels in Duitsland bevinden zich in of dicht bij het centrum van een stad, zodat je voor het slapen gaan nog even geniet van een drankje op een gezellig terras!