Lalandia Denemarken

 Gelukkig ligt Lalandia in Denemarken op loopafstand van Legoland.

Een fantastische vakantie

Met het hele gezin bij Lalandia in Denemarken

Wil je een bijzondere gezinsvakantie boeken? Overweeg dan een verblijf in Lalandia in Denemarken. Dit fantastische vakantiepark is ideaal voor gezinnen: er is veel te doen voor jong en oud en het park ligt centraal. Geniet van het grootste subtropisch zwemparadijs van Scandinavië, ontdek de prachtige natuur rondom het park en ga een dagje naar Legoland. Tijdens je vakantie in Lalandia in Denemarken beleef je hoogtepunt na hoogtepunt!

Ons pretparkaanbod in Lalandia

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Bezoek Legoland

Een vakantie naar Denemarken is voor de meeste gezinnen niet compleet zonder een bezoek aan Legoland. In dit fantastische park vind je spectaculaire attracties voor jong en oud: van achtbanen en glijbanen tot hallen vol Legopoppetjes. Gelukkig ligt Lalandia in Denemarken op loopafstand van Legoland. Je hoeft dus niet ver te rijden en kunt na een vermoeiende dag heerlijk in het vakantiepark bijkomen. Het bezoek aan Legoland is iets waar de kinderen het maanden later nog over hebben: elke keer dat zij thuis met Lego spelen, worden ze weer meegenomen naar de vakantie en hun onvergetelijke bezoek aan het park.

Denemarken is een fantastische bestemming voor natuurliefhebbers: vooral het ruige Jutland is een bijzonder gebied.

Ontdek de prachtige natuur

Denemarken is een fantastische bestemming voor natuurliefhebbers: vooral het ruige Jutland is een bijzonder gebied, waar je dagenlang kunt wandelen of fietsen en ook heel goed kunt (kite)surfen. Lalandia in Denemarken ligt midden in dit prachtige gebied en de medewerkers van het park kunnen je helpen om geschikte routes uit te zoeken. Zo zijn er speciale kortere wandelroutes voor kinderen en zijn er ook boekjes verkrijgbaar over de lokale flora en fauna. Hiermee kunnen de kinderen zich tijdens de wandeling vermaken, terwijl ze ook nog eens iets nieuws leren! Jutland staat bekend om uitgestrekte vlaktes en ruige landschappen. Stap in de auto en laat je verrassen door dit prachtige gebied. Waar je ook heen rijdt, je komt onderweg altijd iets moois tegen!

Genoeg te doen in het park

Lalandia in Denemarken is niet voor niets een populair vakantiepark. Je kunt hier fijne huisjes huren en het park is van alle gemakken voorzien. Het vakantiepark telt verschillende restaurants waar je gezellig kunt gaan eten: van het romantische Italiaanse Ristorante il Bambino tot Pampas Grill, waar je spareribs en schnitzel kunt eten. Ook zijn er drie verschillende bars, een ijssalon en een uitgebreide supermarkt. De echte knaller van het park is echter het subtropisch zwemparadijs: dit zwembad is het grootste van Scnadinavië en heeft glijbanen, een golfslagbad, jacuzzi’s en sauna’s. Verblijf je op het park, dan mag je onbeperkt gebruikmaken van het zwembad, de klimwand, de skihal, de fitnessruimte en de badmintonhal. Daarnaast is er ook een indoor speelparadijs voor kinderen van 2 tot 12 jaar.