4- of 8-daags arrangement Bryrup Camping met LEGOLAND® Billund en Givskud Zoo

Dit arrangement is ideaal voor het hele gezin. Verblijf in een comfortabele vakantiewoning middenin de prachtige natuur van Jutland vlakbij Silkeborg. De omgeving leent zich uitstekend voor een uitstapje naar één van de vele attracties en bezienswaardigheden. De kinderen zullen zich zeker vermaken in het waterpark!

  • luxe vakantiehuisje middenin de natuur
  • veel faciliteiten voor jong en oud
  • inclusief entree tot LEGOLAND® Billund en Givskud Zoo
Zoek & boekcode: 17324
Zin in deze vakantie?

Bryrup Camping is een ideale uitvalsbasis om LEGOLAND® Billund en Givskud Zoo te bezoeken. LEGOLAND® Billund is één van de beroemdste pretparken van Europa met meer dan 50 attracties. In Givskud Zoo hebben de kinderen de tijd van hun leven. Naast een safaripark en dierentuin is er ook nog een leuke speeltuin. Verder heeft de camping een ideale ligging voor een actieve vakantie met bossen en meertjes net buiten de camping.

Inbegrepen

  • 3 of 7x overnachting in een driekamerwoning op Bryrup Camping op basis van logies
  • 1-daags entreeticket LEGOLAND®
  • 1-daags entreetickt Givskud Zoo
  • WOW park voucher voor gratis popcornmais en twistedbread voor kinderen t/m 15 jaar (excl. entree)

Verlengen
Deze camping is ideaal als verlenging van één van onze Noorwegen of Zweden reizen die eindigen in Frederikshavn, Denemarken. Aangezien je dan vanuit het noorden Denemarken door kruist, kun je er heerlijk nog een paar dagen in Bryrup aan vast plakken.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens