Pretpark Zuid-Duitsland

Vlak bij het plaatsje Cleebronn vind je Erlebnispark Tripsdrill: een pretpark in Noord-Duitsland voor het hele gezin.

Pretpark in Zuid-Duitsland: achtbanen, sprookjeswerelden en klimtoestellen

Een pretpark in Zuid-Duitsland is de perfecte bestemming wanneer je op zoek bent naar avontuur en spanning. Het ene moment beleef je welke fantasiewerelden er allemaal met Lego kunnen worden gemaakt, terwijl je het volgende moment de meest angstaanjagende attracties van Duitsland trotseert.

Onze pretparken in Zuid-Duitsland

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Vermaak voor jong en oud

Vlak bij het plaatsje Cleebronn vind je Erlebnispark Tripsdrill: een pretpark voor het hele gezin. Hier ontdek je bloedstollende achtbanen, maar geniet je ook van verkoelende waterattracties. Dit pretpark in Zuid-Duitsland is ook ideaal voor de allerkleinsten, want zij maken een spannende ballonvaart of klimmen en klauteren in het bos. Dankzij de ligging van het pretpark in de natuur kom je bovendien na alle avonturen helemaal tot rust.

Wil je een pretpark in Zuid-Duitsland bezoeken dat helemaal in het teken staat van speelgoed? Dan zit je goed bij Legoland.

Duik in een wonderlijke speelgoedwereld

Wil je een pretpark in Zuid-Duitsland bezoeken dat helemaal in het teken staat van speelgoed? Dan zit je goed bij Legoland. Hier maken de kleintjes hun dromen waar: ze krijgen rijlessen, racen over het water in hun eigen boot en gaan het gevecht met elkaar aan. Dan is er ook nog Playmobil Funpark, waar je je onderdompelt in sprookjeswerelden vol piraten, ridders en prinsessen.