2-, 3- of 4-daags pretpark-arrangement

Hotel Explorers at Disneyland® Paris

  • verblijf in Hotel Explorers met Aquapark
  • gratis shuttlebus van het hotel naar de parken
  • inclusief entreekaartjes voor beide Disneyland® parken
Zoek & boekcode: 11358
Helaas
Deze reis is niet meer beschikbaar

Laat je betoveren door de magie van Disneyland® Paris! Beleef magische dagen in beide Disney® Parken. Je hebt twee of drie dagen toegang tot de vijf magische landen van het Disneyland® Park en het Walt Disney Studios® Park met meer dan 60 sprookjesachtige attracties, sprankelende shows en fantastische parades.

Je verblijft in Hotel Explorers waar het piraten thema overal is doorgevoerd. In dit hotel is alles voor kinderen aanwezig inclusief overdekt aquapark.

Inbegrepen

  • 1, 2 of 3x overnachting met ontbijtbuffet in Hotel Explorers
  • 2, 3 of 4 dagen toegang tot de twee Disneyland® parken (Disnleyland® park en Walt Disney Studios® Park)
  • CO2-compensatie

Verblijfsperiode
Je kunt van dit arrangement genieten in de periode van 16 november 2018 tot en met 31 oktober 2019. Aankomst en vertrek is dagelijks mogelijk. Let op dat je bij het maken van de boeking kiest voor het goede arrangement (2, 3 of 4 dagen).

Verlengen
Het is niet mogelijk dit arrangement te verlengen.

Afwijkende annuleringsvoowaarden
Let op: de annulerings- wijzigingsvoorwaarden van dit arrangement wijken af van de algemene ANVR voorwaarden, dit vanwege een in de prijs verrekende korting van max. 20 procent. Dit betekent dat bij annulering of wijziging van dit arrangement altijd 100% kosten in rekening gebracht zullen worden. Let dus op dat je bij het invullen van alle gegevens direct alles juist invult.
Er kunnen geen optieboekingen gemaakt worden voor dit arrangement.