Last minute pretpark

Ben je op zoek naar een vakantie met veel vermaak? Kies dan voor een last minute naar een pretpark.

Last minute naar een pretpark

Plezier met het hele gezin

Ben je op zoek naar een vakantie met veel vermaak? Kies dan voor een last minute naar een pretpark. Je overnacht met het hele gezin in comfortabele hotels dicht bij de leukste pretparken in Europa, zoals het schitterende Disneyland Parijs, het zeer vermakelijke Legoland Deutschland en het sprookjesachtige Phantasialand. Zo begin je elke dag uitgerust aan een geweldig avontuur!

Onze pretparktips

De magie van Disneyland Parijs

Zeg je Disneyland Parijs, dan zeg je magie. Niet voor niets wordt dit fantastische park bestempeld als de gelukkigste plek op aarde. De ideale bestemming dus voor een last minute naar een pretpark. Er is een zeer ruime keuze aan attracties voor jong en oud, zoals Peter Pan’s Flight voor de allerkleinsten of Space Mountain voor echte waaghalzen. Een hoogtepunt is de parade die elke dag door Main Street voert en waarbij je beroemde Disney-figuren zoals Mickey Mouse, Donald Duck en talloze sprookjesfiguren ontmoet.

Actie en avontuur in Legoland Deutschland

Het gezellige Legoland Deutschland is met zijn 40 attracties, waaronder drie achtbanen en zes waterattracties, absoluut een aanrader voor een last minute naar een pretpark. Het (inter)actieve pretpark in het Duitse Beieren is geschikt voor jong en oud. Neem bijvoorbeeld een kijkje in Miniland, waar beroemde bouwwerken met miljoenen LEGO-blokjes zijn nagebouwd.