Pretpark Noord-Nederland:

Amusement voor het hele gezin vind je in de pretparken die Noord-Nederland rijk is of in de prachtige natuur.

Pretpark in Noord-Nederland: amusement dicht bij huis

Voor een dagje vermaak tijdens de vakantie hoef je niet naar het buitenland. Amusement voor het hele gezin vind je in de pretparken die Noord-Nederland rijk is. Van belevingsparken in de prachtige natuur in Friesland tot spannende attracties in het spectaculaire Slagharen: voor jong en oud valt er genoeg te beleven!

Onze pretparken in Noord-Nederland

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Op bezoek in het Kameleondorp

De Kameleon is zeer populair en daarom is er in het Friese plaatsje Terhorne een heel dorp gewijd aan deze boeken- en filmserie. Bij de bouw van het dorp heeft men geprobeerd om te letten op de details uit de boeken. Zo ligt de boot "De Kameleon" naast "Hotel de Gouden Leeuw" en duwt hij een rondvaartboot aan, net als in de boeken. In het Kameleondorp bezoek je verder het eiland "Grootzand" om te spelen met de vier elementen van de natuur. Hier kun je ook door het moeras baggeren, polsstokspringen en voedsel koken op een houtvuur.

Pretpark in Noord-Nederland: leef je uit in Slagharen

Slagharen is een attractie- en vakantiepark in Overijssel. Het park heeft twee gebieden die worden gescheiden door een Mainstreet met restaurants en winkels. Slagharen heeft meer dan 30 attracties, verspreid over de themagebieden Indian, New Orleans, Yellowstone, Mexican, Wild West en Jules Adventureland. Adrenalinejunks laten zich vallen in de toren Free Fall of maken een doldwaze rit in de achtbaan Gold Rush. In waterpark Aqua Mexicana genieten kinderen van talloze waterattracties en spectaculaire glijbanen, terwijl ouders zich ontspannen op het Caribische strand of in het reuzen bubbelbad.