Roadtrip

Weinig vormen van vakantie geven je zoveel vrijheid als een roadtrip.

Roadtrip

Weinig vormen van vakantie geven je zoveel vrijheid als een roadtrip. Het vertrekpunt en de bestemming van de dag liggen vast, maar je bepaalt zelf wanneer je in de auto stapt, hoe je rijdt, en of je zin hebt om spontaan een tussenstop te maken! Ideaal voor vakantiegangers die graag hun eigen plan trekken, dus. Of je nu met het gezin op reis gaat, met een groep vrienden of lekker met z'n tweetjes: iedereen kan voor zichzelf de perfecte reis creëren.

Onze roadtriptips

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Wanneer je op een roadtrip bent, kies je zelf wat jouw ideale tempo is!

Op je eigen tempo

Prop jij op vakantie graag zoveel mogelijk ervaringen in een dag? Of hou je er juist van om lekker je tijd te nemen en alles zo aandachtig mogelijk te beleven? Wanneer je op een roadtrip bent, kies je zelf wat jouw ideale tempo is! De indeling van de dagen wordt doorgaans namelijk helemaal aan jou overgelaten.

Dus kom je onderweg een mooi weggetje tegen waar je nieuwsgierig naar bent? Wil je graag een tussenstop maken bij dit prachtige meer waar je langs rijdt? Of wil je nader kennismaken met het dorpje dat je in de verte ziet liggen? Tijdens een roadtrip is er alle ruimte voor spontane ideeën en aanpassingen van het plan.

De reis is de bestemming

Het is misschien een cliché, maar tijdens een roadtrip is het wel degelijk heel belangrijk: het draait om de reis, niet om de bestemming waar je uiteindelijk aankomt! Iedere bocht in de weg brengt weer nieuwe verrassingen met zich mee, en de landschappen waar je doorheen rijdt, vormen een stroom van nieuwe indrukken en ervaringen.

Bovendien kun je er altijd op vertrouwen dat je die avond terecht kunt bij een prachtig hotel of een andere onvergetelijke verblijfplaats, want Pharos heeft de mooiste overnachtingslocaties al voor je uitgekozen. Dat betekent dat je je onderweg in de auto niet bezig hoeft te houden met de zoektocht naar een geschikt etablissement, en dat je je volledig kunt focussen op de natuur om je heen.

Ga je naar Noorwegen, Italië of Frankrijk? In ieder land is een roadtrip fantastisch!

De veelzijdigheid van Europa

Een roadtrip is ten slotte de beste manier om de veelzijdigheid van Europa te leren kennen. Pas als je zelf iedere kilometer meemaakt, besef je pas hoe groot de verscheidenheid is die de natuur van het continent je biedt. Kies je voor de ruige kust en eilanden van Noorwegen, met de hoge kliffen en woeste zee? De wonderschone stranden van Corsica? Of de eindeloze landweggetjes die je door de mysterieuze heuvels van Schotland leiden? De mogelijkheden zijn eindeloos!