Dit zijn onze best beoordeelde rondreizen! ★★★★★

header-best-beoordeelde-rondreizen.jpg

Onze toppers van rondreizen

Waar gaat de vakantie in 2018 naartoe? Het is vaak lastig om te kiezen uit het veelzijdige aanbod rondreizen. Gelukkig helpen andere vakantiegangers je graag op weg. Bij vrijwel al onze rondreizen vind je beoordelingen van eerdere reizigers. Om de keuze nog makkelijker te maken, zetten we hieronder zes van de best beoordeelde rondreizen voor je op een rijtje. Veel plezier met kiezen!

Noorse Fjorden

review-1.jpg

★★★★★ - 'Fantastisch mooi (...). Top!'

Super goed georganiseerd en mooie routes uitgestippeld door Pharos. Geheimtips zijn de mooiste onderdelen van de reis. Vooral de wegen 7 en 13 bieden prachtig uitzicht. Het West-Noorse Fjordenlandschap is prachtig, alle verbindingen verliepen probleemloos. Goede hotels en het laatste in Oslo was fantastisch. Dit is onze 3e reis met Pharos en we zijn over alle 3 zeer tevreden.

Bekijk hier de 13-daagse rondreis Noorwegen »

Italiaans drieluik

italiaans-drieluik.jpg

★★★★☆- 'Een mooie ontdekking in italie'

Een goed verzorgde reis in mooie hotels. Levico Terme is een knus stadje met een mooi park. Je kan er rond het Lago di levico een mooie wandeling maken. (...) Het verblijf in Pescia was zeer aangenaam. Het hotel was iets gedateerd, heel " lief". Het eten was fantastisch lekker. Naast Lucca, Florence etc is ook Montecatini Alto een aanrader. Een klein lief plaatsje in de bergen. (...) Een boottocht over het Comomeer is zeker een aanrader.

Bekijk hier de 10- of 13-daagse rondreis Italië: Trentino, Toscane en Comomeer »

Kleuren van de Midi Pyrénées in Occitanië

kleuren-van-de-midi-pyrénées-in-occitanië.jpg

★★★★★ - 'Elke dag weer genieten'

Heel veel te zien vooral als je van wandelen en rondreizen houdt. Leuke kleine Bastide stadjes die zeker het bezoeken waard zijn maar ook veel grotten, ondergrondse rivieren en natuurschoon. Stippel vooraf je route en maak een keuze want er is enorm veel te zien. Het mooie boek wat we bij deze reis gekregen hebben heeft ons daar ook zeker bij geholpen.

Bekijk hier de 12-daagse rondreis Zuidwest-Frankrijk »

Kleuren van Corsica

kleuren-van-corsica.jpg

★★★★☆- 'reis was prima in balans'

Prima uitgebalanceerde vakantie reis. AVIS service was goed. De reistrajecten prima en langs de mooiste stukjes. Hotels lagen op goeie plekken en waren goed te vinden. Service was goed en de door Pharos uitgestippelde route was precies goed. Aanrader het Campo del Oro hotel bij Ajaccio. Service goed en heel comfortabel gelegen om de AVIS auto weer in te leveren en het vliegtuig terug te pakken.

Bekijk hier de 15- of 17-daagse hotels + villa rondreis Corsica »

Andalusië achter de schermen

andalusië-achter-de-schermen.jpg

★★★★★ - 'Het was genieten van elke dag'

De Caminito del Rey wandeling is een echte aanrader, de stad Cordoba is zeker een bezoek waard. Het aanbod van de door jullie gekozen hotels heeft ons aangenaam verrast alsook de geplande bezoeken aan de olijfoliefabriek, de hamboerderij en de sherry bodega.

Bekijk hier de 8-of 10-daagse rondreis Andalusië »

More Inclusive Hotel Rogen

6---rogen.jpg

'Een hotel dat zijn uiterste best doet om iedereen het ultieme vakantiegevoel te geven. Alle faciliteiten voldoen aan alle eisen die je maar kunt stellen. Een perfecte keuken, een prachtig zwembad, een wellness waar je U tegen zegt en waar drink je nog een heerlijke espresso voor 1,30. Kortom een heerlijk hotel in een prachtige omgeving met voldoende aantrekkelijke plaatsen om te bezoeken.'

Familie uit Eindhoven met kinderen

>> Bekijk deze More Inclusive-vakantie

Meer van onze best beoordeelde vakanties

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven