Rondreis Beieren

Tijdens een rondreis door Beieren passeren ongerepte natuurgebieden, schilderachtige vakwerkstadjes en beroemde kastelen de revue.

Rondreis door Beieren

Adembenemende natuur met pittoreske vakwerkstadjes

Tijdens een rondreis door Beieren passeren ongerepte natuurgebieden, schilderachtige vakwerkstadjes en beroemde kastelen de revue. In deze deelstaat in het zuiden van Duitsland wacht je een afwisselende rondreis. Zo bezoek je de adembenemende natuur van het Beierse Woud. Hier vormen dichte bossen, besneeuwde bergen en turquoise meren het decor. Breng daarnaast een bezoek aan het beroemde Schloss Neuschwanstein. Of bekijk de pittoreske vakwerkhuizen in het gezellige Regensburg.

Onze rondreistips door Beieren

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Zowel in de zomer als in de winter is een bezoek aan Schloss Neuschwanstein een must tijdens een rondreis door Beieren.

Sprookjes komen tot leven bij Schloss Neuschwanstein

Zowel in de zomer als in de winter is een bezoek aan Schloss Neuschwanstein een must tijdens een rondreis door Beieren. Dit schitterende kasteel was de inspiratiebron voor het kasteel van Doornroosje in Disneyland. De ligging van Schloss Neuschwanstein bovenop een berg draagt bovendien bij aan het schitterende plaatje. Een rondrit met de paardenkoets naar de ingang van het kasteel maakt de beleving van het sprookje helemaal af.