Rondreis Berlijn

De Berliner Dom en de Brandenburger Tor mag je niet overslaan tijdens een rondreis met Berlijn in Duitsland.

Rondreis door Berlijn

De bruisende metropool met een bijzondere geschiedenis

Maak een indrukwekkende rondreis door Berlijn en ontdek het roerige verleden van deze bruisende metropool in het noordoosten van Duitsland. Naast het bijzondere verleden van de beroemde Berlijnse muur en het imposante Holocaust Monument biedt Berlijn moderne kunst en winkelparadijzen als de KaDeWe en Hackesche Höfe. Ook de Berliner Dom en de Brandenburger Tor mag je niet overslaan.

Onze rondreizen met Berlijn

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Het Holocaust Monument is een reusachtig veld van grote en kleine betonblokken dat herinnert aan de Tweede Wereldoorlog in het Duitse Berlijn.

Duik de geschiedenis in tijdens een rondreis door Berlijn

De Duitse hoofdstad is talloze keren het middelpunt geweest van belangrijke gebeurtenissen in de geschiedenis. Duik daarom in het verleden en ontdek de unieke bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft. Zo staat de Berlijnse Muur nog deels overeind. Tussen 1961 en 1989 symboliseerde deze muur de grens tussen het Vrije Westen en het communistische Oosten. Checkpoint Charlie in de Friedrichstrasse was hierbij de bekendste controlepost. Naast deze restanten van de Koude Oorlog bezoek je een ander belangrijk deel van de geschiedenis bij het Holocaustmonument. Het reusachtige veld grote en kleine betonblokken herinnert op een indrukwekkende manier aan de Tweede Wereldoorlog.