13-daagse rondreis Elektrische Gemütlichkeit

Oostenrijk en Duitsland op hun mooist. In deze rondreis rijd je door een prachtig landschap en bezoek je vier verschillende Bundesländer: Beieren en Thüringen in Duitsland, Tirol en Salzburgerland in Oostenrijk. Rijd elektrisch deze mooie route en geniet nog meer van de schoonheid.

  • alle hotels een eigen oplaadstation
  • actief & exclusief programma in Serfaus
  • heel veel voordeel met o.a. gratis Serfaus Card en de Saalfelden Leogang Card
Zoek & boekcode: 18724
Vanaf € 1212,75
bij vertrek op 10-09-2021 p.p. bij 2 volwassenen
Deel deze vakantie Facebook E-mail Deel met WhatsApp

In de zomer zijn Duitsland en Oostenrijk op hun mooist! De stijlvolle steden en gemütliche dorpjes zijn dan extra fleurig en kleurig. In deze rondreis rijd je door een prachtig zomerlandschap en bezoek je pittoreske dorpjes en bijzondere steden die een heel eigen sfeer hebben. Geniet van muziekfestivals en de vele terrassen, groene parken en het mooie weer.

Je verblijft in...
Deze reis begint in Würzburg, een gezellige stad aan de monding van de Main. Daarna naar de ruige bergwereld van Serfaus. Vervolgens naar Leogang, nog zo´n bergpareltje. Vergeet niet het nabij gelegen Zell am See te bezoeken aan het gelijknamige meer. Tot slot bezoek je Friedrichroda, midden in het Thüringer Woud, het groene hart van Duitsland. De hele reis is uitstekend te rijden per elektrische auto (afhankelijk van type auto en radius). Op de route en bij de hotels zijn voldoende oplaadstations.

Toegankelijkheid
De meeste accommodaties in deze rondreis zijn niet geschikt als je slecht ter been bent of in een rolstoel zit.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan tijdens deze rondreis.

Verlengen
Je kunt deze rondreis verlengen in het eerste en laatste hotel. Dit kan helaas niet via de website. Indien je de reis wil verlengen, kan je contact opnemen met ons Customer Contact Center

Disclaimer:
Het is mogelijk dat de genoemde openingsdagen en/of -tijden gewijzigd zijn. Om er zeker van te zijn dat je over de juiste informatie beschikt raden wij je aan om voor je bezoek de openingsdagen/-tijden na te vragen bij de receptie of zelf online te controleren.

Vanaf € 1212,75
bij vertrek op 10-09-2021 p.p. bij 2 volwassenen

Kies je vertrekdatum

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 25 en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.