Rondreis Zuid-Duitsland

Een rijke cultuur, eeuwenoude panden en smakelijke wijn: je beleeft het allemaal tijdens een rondreis door Zuid-Duitsland.

Rondreis door Zuid-Duitsland

Sprookjesachtige kastelen en pittoreske dorpjes

Een rijke cultuur, eeuwenoude panden en smakelijke wijn: je beleeft het allemaal tijdens een rondreis door Zuid-Duitsland. Deze regio is rijk aan imposante kastelen, maar telt ook talloze romantische steden. Hier sieren schilderachtige vakwerkhuizen de straten, afgewisseld met oude stadsmuren die je iets vertellen over de bijzondere geschiedenis van deze Duitse regio.

Onze rondreizen door Zuid-Duitsland

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

De rijke cultuur van Zuid-Duitsland

Tijdens je rondreis door Zuid-Duitsland kom je de meest schilderachtige stadjes tegen. Bewonder het historische stadhuis in Weissenburg of bezoek het eeuwenoude kuuroord in Bad Mergentheim. In Untergriesbach zijn glasblazers hard aan het werk, zodat jij deze ambachtelijke kunst van dichtbij zult zien. Waar je ook bent, strijk neer op een van de terrasjes om heerlijke Duitse Frankenwijn te proeven.

Op avontuur met de kinderen

Ook met de kinderen geniet je van een onbezorgde rondreis door Zuid-Duitsland. Beleef je eigen kruistocht in spijkerbroek en laat je leiden door dit beroemde kinderboek van Thea Beckman. De sprookjesachtige kastelen in plaatsjes zoals Schwetzingen en Rothenburg ob der Tauber spreken bovendien tot de verbeelding. Zo wanen jullie je echte ridders en prinsessen in het oude Duitsland.