Rondreis Zuid-Engeland

Gedurende een rondreis door Zuid-Engeland raak je betoverd door het wonderschone landschap.

Raak betoverd tijdens een rondreis door Zuid-Engeland

Gedurende een rondreis door Zuid-Engeland raak je betoverd door het wonderschone landschap. Imposante kastelen, schitterende valleien, pittoreske dorpjes en spectaculaire kusten bepalen tijdens de reis het beeld. Van de historische stad Bath en de prachtige tuinen van Kent tot de spectaculaire kust in Pembrokeshire. Geniet van een onvergetelijke reis in Zuid-Engeland.

Onze rondreistips door Zuid-Engeland

Prijsdetails

Deze prijs is:

 • inclusief reserverings-/dossierkosten: € 25,- per boeking en calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking
Sluit details
Maak plezier in het prachtige Londen
Van Countryside tot City
6- of 8-daagse familie-minirondreis Kent en Londen
 • Rondreis
 • Groot-Brittannië
 • Zuidoost-Engeland
 • Londen, krijtrotsen en de kastelen van the 'countryside'
 • verblijf in comfortabele hotels met centrale ligging
 • Inclusief bootovertocht Duinkerken – Dover met DFDS Seaways
Per persoon vanaf € 478,75 bij vertrek op 01-11-2020
Prijsdetails

Deze prijs is:

 • inclusief reserverings-/dossierkosten: € 25,- per boeking en calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking

Bij reservering op te geven en te betalen:

 • priority boarding: € 12,- per enkele reis per voertuig
 • toegang premium lounge: € 15,- per enkele reis per persoon
Sluit details
Land aan zicht! De White Cliffs of Dover zijn niet te missen als je arriveert in Engeland
In het spoor van King Arthur - Inn's
12-daagse Rondreis Kent, New Forest, Devon & Cornwall - Inn's
 • Rondreis
 • Groot-Brittannië
 • Zuidwest-Engeland
 • rondreis Zuid-Engeland, verblijf in karakteristieke inns
 • op zoek naar Avalon en Camelot uit de Arthur-legende
 • profiteer van de lage koers van de Pond
Per persoon vanaf € 762,75 bij vertrek op 01-11-2020

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Voor liefhebbers van de zee en prachtige kustgebieden zijn Devon en Cornwall bijzonder geschikte vakantiebestemmingen tijdens een rondreis door Zuid-Engeland.

De schitterende kust bij Devon en Cornwall

Voor liefhebbers van de zee en prachtige kustgebieden zijn Devon en Cornwall bijzonder geschikte vakantiebestemmingen tijdens een rondreis door Zuid-Engeland. Je treft er fraaie kustgebieden, twee nationale parken en unieke plekken om te overnachten. Maak daarnaast een dagtocht naar de eilandengroep Isle of Scilly, die zich voor de kust van Cornwall bevindt. Spot dolfijnen en walvissen in het water of bezoek de schitterende tuinen. In St. Ives, de vestigingsplaats van diverse kunstenaars, is het aangenaam toeven. Of bezoek de hoofdstad Truro om heerlijk te shoppen!

Heuvelachtige vergezichten in de idylllische Cotswolds

Pittoreske dorpjes, kronkelende landweggetjes, schapen midden op de weg: in de idyllische Cotswolds keer je terug in de tijd. Deze streek vlak bij Londen en Oxford is een van de meest geliefde regio's voor een rondreis door Zuid-Engeland. Bovendien zijn hier talloze historische steden, zoals Shakespeares Stratford-upon-Avon. Wandel langs de fraaie paleizen en landhuizen, de prachtige tuinen en de schitterende natuur. Maak bijvoorbeeld een dagtrip naar county's als Oxfordshire, Gloucestshire en Worcestershire. Ook voor outdooractiviteiten is deze regio ideaal. Bij het Cotswolds Wildlife Park maak je schitterende wandel-, fiets- of boottochten.

Breng tijdens een rondreis door Zuid-Engeland een bezoek aan de verscheidene kastelen, landgoederen en tuinen die je kunt bezichtigen.

Kent, de tuin van Engeland

Bij binnenkomst in Dover zie je de White Cliffs al van verre! In het zuidoosten van Engeland ligt het prachtige Kent. Deze streek wordt ook wel de tuin van Engeland genoemd. Breng dan ook zeker tijdens een rondreis door Zuid-Engeland een bezoek aan de verscheidene kastelen, landgoederen en tuinen die je kunt bezichtigen. Hever Castle of Chartwell met zijn prachtige tuinen is zeker een bezoek waard. Een must om te bezoeken is Canterbury. Vooral de eeuwenoude kathedraal in de bruisende stad is schitterend. Een andere prachtige stad in de omgeving is Rochester. Of bezoek het gezellige Maidstone voor een heerlijk dagje winkelen. Voor een spannende safari trek je naar het Port Lympne Safaripark. Ben je op zoek naar fraaie natuurgebieden? South Downs National Park en High Weald liggen zeer dichtbij.