Familievakanties in centraal-Europa

sl4.jpg

Rondreizen met kids door het onbekende Europa

Ooit gedacht aan een rondreis met kids buiten de bekende landen? Ontdek Centraal-Europa! Bij deze regio wordt vaak enkel gedacht aan de koude oorlog, het communisme en de grauwe architectuur, maar bijbehorende landen hebben juist enorm veel te bieden wat deze regio perfect maakt om te ontdekken in een familierondreis! Wat dacht je van de Kroatië, Tsjechië of Slovenië. 'Het andere Europa' heeft veel meer te bieden dan je denkt!

Centraal-Europa biedt genoeg variatie voor het hele gezin! Ontdek het meer van Bled in Slovenië, zwem in de grootse watervallen van Nationaal Park Plitvice in Kroatië of wandel door Praag: de gouden stad van Tsjechië.

Op zoek naar wolven in centraal-Europa

Let je goed op? In Centraal-Europa lopen de beren en wolven nog in het wild! Al wandelend door de bossen kom je bijzondere dieren tegen. Ook vogelaars (zowel papa's en mama's als kinderen) halen hun hart op in deze regio. Vanuit de vele nationale parken en natuurgebieden bekijk je de grote vogeltrek richting het noorden van Europa. Neem je verrekijker maar mee!

Onze tips

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven