Kirschtorte & Franse lekkernijen

7-daagse rondreis Zwarte Woud en Elzas

Twee vakanties in één: Duitsland en Frankrijk. Geniet van een verrukkelijke Kirschtorte in het Zwarte Woud en van een Frans wijntje in de Elzas. Twee prachtige gebieden in één. Vakwerkhuisjes, wijngaarden en bossen. Sprookjesachtige dorpjes én schitterende wandelmogelijkheden. Je logeert in gezellige en comfortabele hotels.

  • eerst smullen in het Zwarte Woud in Duitsland...
  • ...daarna in de Elzas in Frankrijk
  • op basis van halfpension 
Zoek & boekcode: 11763
Vanaf € 288,75
bij vertrek op 04-11-2021 p.p. bij 2 volwassenen
Deel deze vakantie Facebook E-mail Deel met WhatsApp

Eerst de 'gemütlichste' regio van Duitsland, dan de vrolijkste regio van Frankrijk. Aan beide kanten van de grens vind je heuvels, wijngaarden, bossen en vakwerkdorpen, maar je ontdekt ook veel verschillen tussen beide streken.Twee mooie vakantiebestemmingen in één, beide doorspekt met culinaire tradities en interessante bezienswaardigheden!

Je verblijft in...


Het hotel in het Zwarte Woud is gelegen in de regio Markgräferland (bij het zuidwestelijke stukje van het Zwarte Woud), op loopafstand van het centrum en diverse restaurantjes. In de Elzas verblijf je in een eenvoudig maar net en gezellig familiehotel, centraal in het sfeervolle bloemendorpje Niederbronn-les Bains, ca. 50 km boven Straatsburg. De bosrijke omgeving telt vele burchten en is zeer geschikt voor wandelingen.

Bijzondere ervaringen Zwarte Woud

een ritje over de Panoramaroute Zwarte Woud
de grootste koekoeksklok ter wereld
een kijkje bij de Titisee
ontdek de levendige studentenstad Freiburg 

Bijzondere ervaringen Elzas

de burcht van Lichtenberg
een ritje langs de Route des Vins
ooievaarsnesten tussen de vakwerkhuizen: schilderachtig Obernai
een van Frankrijks mooiste steden: Straatsburg
Toegankelijkheid
Deze reis kan aangevraagd worden voor reizigers met beperkte mobiliteit, neem hiervoor contact met ons op en vul een ‘medische essentie’ in om uw fysieke conditie en wensen kenbaar te maken, zodat wij de mogelijkheden voor je na kunnen gaan.

Huisdieren
Huisdieren zijn toegestaan tijdens deze rondreis (op aanvraag). Meer informatie vind je bij de tab 'Hotel'. Houd er rekening mee dat de hotels een kleine vergoeding voor deze extra service kunnen vragen. Deze informatie is ook te vinden onder het i’tje.

Verlengen
Je kunt deze rondreis verlengen in Taste Style Hotel Bären. De prijzen zijn onder het 'i-tje' te vinden. Dit kan helaas niet via de website. Indien je de reis wil verlengen, kan je contact opnemen met ons Customer Contact Center.

Vanaf € 288,75
bij vertrek op 04-11-2021 p.p. bij 2 volwassenen

Kies je vertrekdatum

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 25 en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.