Rondreis Parijs

Een rondreis in Parijs en omgeving is zeer geschikt als korte trip

Rondreis Parijs

Veelzijdige vakanties voor het hele gezin

Een rondreis in Parijs en omgeving is zeer geschikt als korte trip, maar is ook prima te combineren met een vakantie in andere delen van Frankrijk. Ontdek deze prachtige Franse hoofdstad vol beroemde trekpleisters samen of met het hele gezin!

Onze rondreizen in Parijs

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Bezoek tijdens een rondreis in Parijs de Notre-Dame, de Arc de Triomphe en de Sacré-Coeur.

Parijs met de kinderen

Parijs is zeker een aanrader met kinderen en/of tieners. Beklim samen de Eiffeltoren, maak een boottocht over de Seine of geniet van een panoramisch uitzicht over de stad vanuit een luchtballon. Verder heeft Parijs veelzijdige musea die leuk zijn voor alle leeftijden, en uitgebreide mogelijkheden om te winkelen. En natuurlijk staan bezoeken aan iconische bezienswaardigheden zoals de Notre-Dame, de Arc de Triomphe en de Sacré-Coeur ook op het programma, net als een wandeling over de Champs-Élysées.

Parijs als uitvalsbasis

Een rondreis in Parijs brengt je ook buiten de stad. Maak een dagtocht naar het immense Versailles of trakteer de kinderen op een dagje Disneyland Parijs. Bovendien is een bezoek aan Parijs ook goed tijdens een langere vakantie in te plannen. Boek op de heen- of terugreis een overnachtingshotel in de hoofdstad om de vakantie goed te beginnen of af te sluiten!