Rondreis Picardië

Glooiende heuvels, dichte bossen, oude kastelen en een fraaie kustlijn: tijdens een rondreis door Picardië ontdek je deze veelzijdige regio in het noorden van Frankrijk.

Rondreis Picardië

Verrassend en veelzijdig

Van glooiende heuvels, dichte bossen en groene valleien tot oude kastelen en een fraaie kustlijn: tijdens een rondreis door Picardië ontdek je deze veelzijdige regio in het noorden van Frankrijk. Liefhebbers van een actieve vakantie gaan op ontdekkingstocht door het bos van Saint-Gobain of maken een wandeling door Parc de l'Ailette. Een bezoek aan de stad Lille zorgt tijdens een rondreis door Picardië voor wat culturele inbreng.

Onze rondreizen door Picardië

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Frankrijk-picardie-lille-vue-grand-place.JPG

Cultuur snuiven in Lille

Een van de hoogtepunten tijdens een rondreis door Picardië is een bezoek aan Lille. Deze eeuwenoude stad heeft tal van bezienswaardigheden die de moeite waard zijn, waaronder de prachtige kathedraal Notre-Dame de la Treille, de nog altijd in gebruik zijnde citadel en de Porte de Paris, die herinnert aan de verovering van de stad door Lodewijk XIV. De Grand Place is, met tal van gezellige terrassen en winkels, de centrale ontmoetingsplaats in de stad.