Rondreis Zuid-Frankrijk

Sfeervolle kustplaatsjes, glooiende heuvels en een heerlijke zee wachten op je tijdens je rondreis door Zuid-Frankrijk.

Rondreis door Zuid-Frankrijk: zon, zee en wijn

Sfeervolle kustplaatsjes, glooiende heuvels en een heerlijke zee wachten op je tijdens je rondreis door Zuid-Frankrijk. De Provence en de Côte D'Azur zijn warm, hebben een wonderschone natuur en zijn bovendien ideaal wanneer jij de Franse keuken wilt gaan ontdekken. Strijk neer op het strand of ga juist het binnenland in voor adembenemende wandeltochten.

Onze rondreistips voor Zuid-Frankrijk

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Proef de rijke smaken van Zuid-Frankrijk

Een rondreis door Zuid-Frankrijk is pas compleet nadat je de verse wijnen uit deze streek hebt geproefd. Strijk neer tussen de uitgestrekte wijnvelden en geniet van een fris glaasje sauvignon blanc terwijl je de beste Franse kaas uitprobeert. Bezoek je een authentiek restaurant in Nice of Lyon? Bestel dan overheerlijke aligot of een andere lokale specialiteit: boeuf en daube.

Ervaar de mediterrane natuur

Tijdens je rondreis door Zuid-Frankrijk zal de natuur je geen moment vervelen. Zo maak je in het plaatsje Ainhoa de mooiste wandelingen met de schilderachtige Pyreneeën op de achtergrond. In Pampelonne profiteer je juist volop van de zon, wandel je over het strand en sluit je de dag af met een frisse duik in de Middellandse Zee.