Ierland, het eiland van Smaragd

12-daagse hotel rondreis Ierland

  • reis langs de hoogtepunten van Ierland
  • met afsluiting in luxe hotel met grote wellness
  • inclusief alle bootovertochten én Cliffs of Moher cruise
Zoek & boekcode: 10686
Helaas
Deze reis is niet meer beschikbaar

Ontdek de ruige schoonheid van Ierland. Kijk je ogen uit langs de Wild Atlantic Way en reis via Dingle Peninsula naar het westelijkste puntje van Europa, door National Geographic de mooiste plek op aarde genoemd. Je verkent sfeervolle vissersdorpjes en de geheimzinnige meren, bergen en kliffen uit Keltische legendes. En natuurlijk geniet je van de ‘craic’: de unieke sfeer in de Ierse pubs, waar gelachen, gedronken, gehuild, gefilosofeerd en gemusiceerd wordt. Zing je mee?

Je begint en eindigt deze reis met een overnachting in Wales, in de badplaats Llandudno in het Dunoon Hotel. De eerste ‘halte’ in Ierland is Kinsale, de culinaire hoofdstad van Ierland: het comfortabele Trident Hotel ligt direct aan zee. Het volgende adres is het Kenmare Bay Hotel, prachtig gelegen voor uitstapjes, o.a. op de Ring of Kerry. Vervolgens naar het Falls Hotel, dat uitstekend ligt voor een bezoekje aan de Cliffs of Moher. Dan via Dunboyne Castle Hotel bij Dublin terug naar Wales. Tot slot de nachtboot van Harwich naar Hoek van Holland.

Bijzondere ervaringen

  • uitwaaien op de Cliffs of Moher
  • ontdekken hoe de passagiers van de Titanic hun laatste dagen besteedden, in Cobh bij Kinsale
  • een badplaats met Victoriaanse charme: Llandudno in Wales
  • zelf de klok luiden in de Shandon-kerk in Cork
  • verrassend lekker eten in de pubs in Kenmare, bijvoorbeeld bij PJ Mccarthy's
  • een van Europa’s mooiste autoroutes: de Ring of Kerry

Geheimtip
Maak een schitterende rondrit over het schiereiland Beara, via de Ring of Beara. Minder bekend dan de Ring of Kerry, maar net zo mooi!

Nog meer exclusieve geheimtips? Die krijg je in de reisbescheiden.

Huisdier
Een huisdier is niet toegestaan tijdens deze reis.

Toegankelijkheid
Deze reis kan aangevraagd worden voor reizigers met beperkte mobiliteit, neem hiervoor contact met ons op en vul een ‘medische essentie’ (link naar formulier!) in om uw fysieke conditie en wensen kenbaar te maken, zodat wij de mogelijkheden voor je na kunnen gaan.

Verlengen
Wil je de overtocht graag op een andere datum reserveren? Dit kun je aangeven in de boekingsdialoog door 'ik wil mijn overtocht(en) op een andere datum reserveren' aan te klikken. Je boeking komt dan op aanvraag en een van de medewerkers van onze afdeling Aanvragen neemt vervolgens contact met je op om de beschikbaarheid en eventuele toeslag te bespreken. Zij kunnen je ook helpen om een accommodatie te boeken voor de verlenging van de reis.

 

Vanaf € 0,-

Kies je vertrekdatum

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 25 en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.