Join the family

15-daagse Flydrive Join the family

Ontdek met het hele gezin het echte Ierland! Je logeert deze rondreis bij de Ieren thuis in hun bed & breakfast, krijgt de beste insider-tips en ervaart de veelgeroemde Ierse gastvrijheid vanuit de eerste hand.

  • inclusief vlucht met ruimbagage en ruime huurauto
  • op zeven familievriendelijke plekken logeren
  • een reis langs de hoogtepunten van de Wild Atlantic Way + Dublin
Zoek & boekcode: 17414
Vanaf € 1062,75
bij vertrek op 05-04-2021 p.p. bij 2 volwassenen
Deel deze vakantie Facebook E-mail Deel met WhatsApp

Wat maakt Ierland zo  onweerstaanbaar? Te veel om op te noemen, maar het allerleukst zijn misschien wel de Ieren zelf. Bij deze rondreis logeer je bij de Ieren thuis, in B&B's op het platteland! Je krijgt dus de leukste insider-tips en hoort de mooiste verhalen uit de eerste hand. De route voert je langs een paar van de beroemde highlights maar geeft je ook de gelegenheid om een paar 'hidden gems' te ontdekken.

Je vliegt van Amsterdam naar Cork en reist naar het Zuiden. Je logeert in de omgeving van Kinsale/Skibbereen, een mooie uitvalsbasis voor e uitstapjes langs de kust. Vervolgens ga je naar een van dé highlights van het westen van Ierland: de Ring of Kerry. De volgende halte is Dingle/Tralee bij de baai van Dingle waar nog Fungie de dolfijn nog altijd rondzwemt. Daarna ga je via het westen langs verschillende mooie plaatsen richting de omgeving van Doolin/Ennis, dat heel gunstig ligt om County Clare met o.a. de Cliffs of Moher te bezichtigen. Vervolgens rijd je via het ruige natuurgebied The Burren naar Galway, de stad van de muziek, waar je in de omgeving de prachtigste baaien vindt. Vanuti Galway reis je door Connemara naar het leuke en levendige stadje Westport. En als afsluiting in Ierland verblijf je in de omgeving van Dublin, zodat je eventueel met het openbaar vervoer deze bruisende stad kunt bezoeken.

Liever met je eigen auto op pad? Bekijk dan de 16-daagse bed & breakfast rondreis Join the family met bootovertochten.

Verlengen
Je kunt deze rondreis niet verlengen.

Huisdier
Een huisdier is niet toegestaan tijdens deze rondreis.

Vanaf € 1062,75
bij vertrek op 05-04-2021 p.p. bij 2 volwassenen

Kies je vertrekdatum

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 25 en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.