Rondreis Dolomieten

De Italiaanse Dolomieten biedt een gevarieerd landschap met reusachtige bergtoppen, prachtige dalen, groene bossen, schitterende meren en pittoreske dorpjes

Rondreis Dolomieten

Een gevarieerd gebied met indrukwekkende bergtoppen en pittoreske dorpjes

Gedurende een rondreis door de Dolomieten maak je kennis met de bijzonder fraaie streek Trentino in het noorden van Italië. Dit prachtige gebied biedt een gevarieerd landschap met reusachtige bergtoppen, prachtige dalen, groene bossen, schitterende meren en pittoreske dorpjes. Het symbool van de streek is het Dolomietengebergte. Bij zonsopkomst en zonsondergang levert de vuurrode kleur een adembenemende reflectie van de zon op de bergen op. De Dolomieten zijn daarom zowel in de zomer als in de winter een ideale vakantiebestemming voor natuur- en sportliefhebbers.

Onze rondreistips door de Italiaanse Dolomieten

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Bezoek tijdens een rondreis door de Dolomieten in Italië Cortina d'Ampezzo, dit dorpje is een echte aanrader

Schilderachtige dorpjes met een adembenemend uitzicht

Tijdens een rondreis door de Dolomieten is een bezoek aan Cortina d'Ampezzo een aanrader. Dit historische stadje ligt dichtbij het Lago di Sorapiss. Vanaf dit meer geniet je van een waanzinnig uitzicht over de omgeving. Het meer heeft bovendien een onbeschrijfelijk schitterende kleur. Het dorpje beschikt daarnaast over diverse gezellige bars en restaurants waar je de beste streekgerechten proeft.