Rondreis Lago Maggiore

Tijdens een rondreis aan het Lago Maggiore geniet je van een vakantie in een overweldigend natuurgebied rond een van de grootste en bekendste meren van Italië.

Rondreis Lago Maggiore

Exotische parel in Noord-Italië

Tijdens een rondreis aan het Lago Maggiore geniet je van een vakantie in een overweldigend natuurgebied rond een van de grootste en bekendste meren van Italië. Hier wisselen ruige bergtoppen, groene dalen en een exotische beplanting elkaar af. Lago Maggiore zelf leent zich bij uitstek voor allerlei watersporten en de omgeving is een paradijs voor wandelaars of fietsers. Verder is het meer omgeven door gezellige stadjes als Luino en Stresa waar je geniet van La dolce vita.

Onze rondreistips door Lago Maggiore

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Breng tijdens een rondreis aan het Lago Maggiore zeker een bezoek aan de fraaie Borromeïsche Eilanden. Met name Isola Bella is erg populair.

Bezoek de Borromeïsche Eilanden

Breng tijdens een rondreis aan het Lago Maggiore zeker een bezoek aan de fraaie Borromeïsche Eilanden. Met name Isola Bella is erg populair, vanwege het paleis van de familie Borromeo, maar ook Isola Madre is de moeite waard, vanwege de schitterende tuin met witte pauwen en exotische plantensoorten. Het derde eiland, Isola dei Pescatori, doet het meest authentiek aan en heeft de uitstraling van een pittoresk vissersdorp.