Rondreis Kvarner

Tijdens een rondreis rond de Kvarner baai is er ook voldoende ruimte voor cultuur met bezoeken aan het mondaine Opatija en de prachtige havenstad Rijeka.

Rondreis Kvarner

Charmante baai in Kroatië

Een rondreis rond Kvarner brengt je naar deze schitterende Kroatische baai in de Adriatische Zee, met zijn charmante kustplaatsjes en rijkdom aan flora en fauna. Deze streek is een stuk rustiger dan bijvoorbeeld Istrië en staat in het teken van natuurbehoud, wat je bijvoorbeeld terugziet in het dolfijnenreservaat van Losinj. Tijdens een rondreis rond de Kvarner baai is er ook voldoende ruimte voor cultuur met bezoeken aan het mondaine Opatija en de prachtige havenstad Rijeka.

Onze rondreizen in Kvarner

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Rondreis Kvarner: op zoek naar de lynx

Rondreis Kvarner: op zoek naar de lynx

Sportievelingen kunnen tijdens een stevige wandeling of fietstocht bij de rondreis door Kvarner een stop in nationaal park Risnjak, dichtbij Rijeka, maken. Dit imposante bergmassief verbindt de Alpen met de Balkan. In het park wisselen hoge bergen, diepe valleien, dichte bossen en kletterende watervallen elkaar af. Het is bovendien het leefgebied van de lynx, bruine beer en wolf, en een waar paradijs voor vogelspotters, want hier vliegen diverse spechtsoorten rond.