Rondreis Noordkaap

De Noordkaap is het noordelijkste puntje van Europa.

Een rondreis door de Noordkaap

Een reis om nooit te vergeten!

De Noordkaap is het noordelijkste puntje van Europa. Je kunt hier genieten van prachtige natuurverschijnselen en kunt je verwonderen over de uitgestrekte landschappen en kilometerslange verlaten wegen. De beste manier om dit prachtige gebied te ontdekken, is met een rondreis door de Noordkaap. Boek je een rondreis door de Noordkaap, dan worden alle hotels voor je geregeld en kun je in je eigen tempo met de auto rondrijden.

Onze rondreizen naar de Noordkaap

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Adembenemende natuur

De meeste mensen kiezen voor een rondreis door de Noordkaap voor de adembenemende natuur. ’s Zomers kun je hier de middernachtzon ervaren en is het de hele nacht licht. In de winter wordt de ruige omgeving bedolven onder sneeuw en kun je met een beetje geluk het noorderlicht bewonderen. Welk seizoen je ook kiest, een rondreis door de Noordkaap is een ervaring om nooit te vergeten! Maak wandelingen in het prachtige, rotsachtige terrein Kirkeporten en spot walvissen in zee, of ga op zoek naar de lokale vogelkolonie.

Tijdens je rondreis in de Noordkaap slaap je regelmatig in kleine dorpjes en afgelegen gebieden.

Bijzondere ontmoetingen

Tijdens je rondreis in de Noordkaap slaap je regelmatig in kleine dorpjes en afgelegen gebieden. Toch kom je onderweg ook bijzondere stadjes tegen. Ga op pad en ontmoet de lokale bevolking. Eet bij een lokaal restaurant en ontdek het bijzondere verhaal van de bewoners van de Noordkaap.