Rondreis noorwegen met kinderen

Tijdens een rondreis door Noorwegen met kinderen verblijf je in een knusse berghut, een sfeervol chalet of in een hotel dat van alle gemakken is voorzien.

Rondreis door Noorwegen met kinderen

Van ruige kliffen tot uitgestrekte fjorden

Tijdens een rondreis door Noorwegen met kinderen verblijf je in een knusse berghut, een sfeervol chalet of in een hotel dat van alle gemakken is voorzien. Vanuit hier ontdek je de helderblauwe fjorden, de torenhoge bergen en natuurlijk ook de culturele steden die Noorwegen rijk is.

Onze rondreistips Noorwegen met kinderen

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Ontdek het stedelijk leven

In de idyllische steden van Noorwegen vind je de perfecte mix van cultuur, natuur en sfeervolle terrasjes. Struin langs de oever van de Oslofjord of bewonder de gekleurde huizen van de wijk Bryggen in de stad Bergen. Het Koninklijk Paleis en het Akershus mogen ook niet worden overgeslagen wanneer je een rondreis door Noorwegen met de kinderen maakt.

Tijdens een wandeling, in Noorwegen, door de bossen rondom Rjukan kom je misschien wel met je kinderen oog in oog te staan met een eland.

Op avontuur in het Noorse landschap

Dankzij de veelzijdige natuur in dit land beleef je tijdens een rondreis door Noorwegen met kinderen de spannendste avonturen. Ga bijvoorbeeld abseilen bij de waterval in Voss. Genieten jullie juist van waterpret? Kies er dan voor om te raften over de woeste rivieren en fjorden van het land. Tijdens een wandeling door de bossen rondom Rjukan kom je misschien wel oog in oog te staan met een eland.