De kleuren van Noorwegen

8-daagse rondreis Oost- en West-Noorwegen

Ga mee naar de 'Fruittuin van Noorwegen', de Hardangerfjord. Hier vind je rust, adembenemende landschappen en in de nazomer ook nog eens één en al fruit. 

  • ontdek de 'Fruittuin van Noorwegen'
  • genieten van de nazomer in Noorwegen
  • inclusief retourovertocht Kiel-Oslo met de luxe Color Line
Zoek & boekcode: 98507
Zin in deze vakantie?

De nazomer is misschien wel één van de mooiste seizoenen van Noorwegen. In deze periode toont de Noorse bergwereld een adembenemende kleurenpracht. De grootste hoogvlakte van Europa, de Hardangervidda, maar ook de fjordenwereld rond de Hardangerfjord verruilen dan binnen enkele dagen hun prachtige groene zomerkleur voor het intensieve rood. Volgens velen is dit dan ook het mooiste jaargetijde om een bezoek te brengen aan dit veelzijdige land. Maar ook de Noorse hoofdstad Oslo laat zich in deze periode op zijn mooist zien. Geniet van een wandeling door het Vigelandspark met zijn herfstkleuren of bekijk de zonsondergang vanaf het dak van de Noorse Opera. Ga jij ook mee om te genieten van de kleuren van Noorwegen? 

Je verblijft in… 
Vaar in het vroege ochtendlicht de Oslofjord binnen met de Color Line. De reis begint in Eidfjord, gelegen aan een arm van de Hardangerfjord. Maar ook de indrukwekkende Hardangervidda ligt op een steenworp afstand. Je sluit je reis af in de Noorse hoofdstad, Oslo voordat je weer terugvaart naar Kiel.

Bijzondere ervaringen

  • wat een kennismaking! 's ochtends vroeg de Oslofjord binnenvaren
  • vul bij je hotel een meegebrachte thermoskan met koffie/thee en geniet onderweg van een kop koffie/thee met subliem uitzicht!
  • genieten in de 'Fruittuin van Noorwegen'
  • wandel naar de indrukwekkende Vøringfossen-waterval
  • wandel over het dak van de gletsjervormige Noorse Opera in Oslo

Geheimtip
De lekkerste kersen van Europa! Koop ze bij een van de kraampjes langs de weg bij Lofthus (Hardangerfjord). Dit is 'de fruittuin van Noorwegen'.

Nog meer exclusieve geheimtips? Die krijg je in je reisbescheiden.

Toegankelijkheid
Deze reis is niet geschikt voor reizigers met een beperkte mobiliteit.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan tijdens deze reis.

Verlengen
Wil je de overtocht graag op een andere datum reserveren? Dit kun je aangeven in de boekingsdialoog door ‘ik wil mijn overtocht(en) op een andere datum reserveren’ aan te klikken. Je boeking komt dan op aanvraag en een van de medewerkers van onze afdeling Aanvragen neemt vervolgens contact met je op om de beschikbaarheid en eventuele toeslag te bespreken.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens