Familieavontuur en waterpret

12-daagse rondreis Slovenië

De ideale familievakantie. De mooie ongerepte natuur met spannende avonturen vlak bij het bekende meer van Bled. Daarna glijden, plonsen en spetteren in het grote en spectaculaire waterpark van Terme Catez.

 

  • avontuur voor de hele familie
  • spectaculair waterpark met veel glijbanen
  • veelzijdig gratis actief programma voor jong en oud
Zoek & boekcode: 98421
Helaas
Deze reis is niet meer beschikbaar

Net zo bergachtig als Oostenrijk, maar nog een tikkeltje ruiger. Slovenië is een paradijsje voor avontuurlijke gezinnen. Het is één groot decor van grillige pieken, kletterende watervallen, geheimzinnige grotten en snelstromende riviertjes. In deze vakantie ben je op vele manieren actief in dit prachtige bergland, van boogschieten tot raften tot klimmen. Maar ook genieten van de zon en de vele glijbanen en de zwembaden. Golfslagzwembad, stroomversnellingen, watervallen, fonteinen, whirlpools, waterspeeltuin voor de kleintjes, pirateneiland, recreatiemeer…..de kinderen willen nooit meer weg! Tussendoor heb je voldoende tijd voor leuke uitstapjes naar het meer van Bled en de grotten van Postojna. En vang je zelf een visje voor op de barbecue?

Je verblijft….
De reis begint in het pittoreske Radovljica. Een schilderachtig dorpje omgeven door de bergen. Vervolgens naar Catez ob Savi. Hier vandaan bezoek je ook eenvoudig de hoofdstad Ljubljana.

Toegankelijkheid
Deze reis is niet geschikt als je slecht ter been bent of in een rolstoel zit.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan tijdens deze rondreis

Verlengen
Je kunt deze rondreis verlengen in het laatste hotel. Geef dit op bij je reservering.

Vanaf € 0,-

Kies je vertrekdatum

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 25 en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.