Rondreis zweden met kinderen

Imposante bergen, sfeervolle dorpjes en authentieke folklore: het hoort allemaal bij een rondreis door Zweden met kinderen.

Rondreis door Zweden met kinderen

Dichtbegroeide bossen en sprankelende meren

Imposante bergen, sfeervolle dorpjes en authentieke folklore: het hoort allemaal bij een rondreis door Zweden met kinderen. Hier geniet je van de natuur en onderneem je de leukste uitjes voor het hele gezin, zoals rendieren spotten en mountainbiken. Ook overnachten is in Zweden een avontuur. Zo slaap je het ene moment in een tipitent, terwijl je de volgende dag op een boot overnacht.

Onze rondreistips met kinderen door Zweden

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

De wonderschone natuur van Zweden

Wanneer je een rondreis door Zweden met kinderen maakt, geniet je volop van de natuur. Neem bijvoorbeeld een frisse duik in het Vänernmeer of bewonder de hoogste waterval van Zweden: de Njupeskär. Wilde dieren spot je het beste tijdens een avontuurlijke middag in het roofdierenpark bij Orsa, waar je door een prachtig bebost gebied wandelt.

Uitjes voor de allerkleinsten

Een rondreis door Zweden met kinderen is niet compleet zonder een bezoek aan Astrid Lindgrens Värld. In dit pretpark komen de verhalen van Pippi Langkous, de gebroeders Leeuwenhart en Ronja de roversdochter tot leven. Ben je avontuurlijk aangelegd? Ga dan op expeditie en maak een kanotocht over river de Olsäter.