Schoolvakanties

Het is tijd voor vakantie!

De boeken mogen in de kast blijven staan want jouw kinderen hebben geen huiswerk meer. De schoolvakantie is hét moment om met het hele gezin op reis te gaan! Elke vakantieperiode heeft zijn charmes. Struin je samen over de knusse kerstmarken? Of worden de kinderen dit voorjaar heuse ontdekkingsreizigers? Stippel samen de route uit en beleef Europa met het hele gezin. Ook voor een weekendje avontuur ben je bij Pharos Reizen aan het juiste adres!

Zomervakantie

Het is weer tijd voor de zomervakantie! Maak je een rondreis met de kinderen? Ga je voor een avontuurlijke gezinsvakantie of op stedentrip?

Herfstvakantie

De bladeren vallen van de bomen, de natuur veranderd; het is weer herfst! Trek eropuit de natuur in met de leukste vakanties voor de herfst

Kerstvakantie

Waan je in winterwonderland en geniet met het hele gezin van de kerst. Ga je skiën of struin je liever over een compleet verlichte Champs-Élysées?

Krokusvakantie

Het is voorjaar en dat betekent veel vakantiekeuze! Wat denk je van een skivakantie? Of toch de natuur in? Of ga je voor een stedentrip met de kinderen?

Paasvakantie

Waar kies jij voor in de Paasvakantie? Een actieve sneeuwvakantie of zoek je toch de zon op? Of geniet je van een paasontbijt in een hotel?

Kalender schoolvakanties

Krokusvakantie
12 februari 2018 tot en met 18 februari 2018

Paasvakantie
31 maart tot en met 15 april 2018

Zomervakantie
1 juli tot en met 31 augustus 2018

Herfstvakantie
29 oktober tot en met 4 november 2018

Kerstvakantie
22 december 2018 en eindigt op 6 januari 2019