De gezelligste stad van België

3-daags arrangement "Lekker naar Gent"

Helaas is dit arrangement niet meer te boeken bij Pharos Reizen.

Onze tip voor een leuke alternatieve vakantie:

3-daags arrangement Gelukkig naar Gent

Zoek & boekcode: 15924
Helaas
Deze reis is niet meer beschikbaar

Welkom in de mooiste en gezelligste stad van Vlaanderen! De bruisende studentenstad Gent is niet alleen een pareltje vol mooie gebouwen, het is ook een zeer levendige stad vol gezellige kroegjes, leuke pleintjes, heerlijke restaurantjes en verrassende winkeltjes! De stad is zeer geliefd bij kunstenaars en ademt een creatieve sfeer. Houd je van lekker eten? Dan is Gent echt een paradijsje, of je nou gaat voor een echt Belgisch 'bakske friet' of een heerlijk diner. Tip: neem een kijkje bij die verrukkelijke delicatessenzaakjes, zoals het ouderwetse snoepwinkeltje van mevrouw Temmerman waar je 'nonnenbillen' en 'Gentse neuskes' kunt proeven.  Maar geniet ook van het rijke en gevarieerde winkelaanbod!

Verblijf

Het gezellige en comfortabele de Flandre hotel is gevestigd in een zorgvuldig gerestaureerd herenhuis dat dateert uit de 18e eeuw. Het hotel ligt in het gezellige centrum van Gent en beschikt over een bar, een ontbijtruimte en een terras. Er is wifi in het hotel.

Inbegrepen

  • 2x overnachting met ontbijtbuffet
  • Boottocht Gent Watertoerist (steiger Graslei, tegenove Café Witte Wiel, dagelijks elk uur 11-16.00 uur. Gesloten 25-12-2016 en 01-01-2017)
  • Friet van Flip (dagelijks open m.u.v. woensdag)

Verblijfsperiode
Je kunt van dit arrangement genieten van 1 april 2016  tot en met 31 maart 2017. Aankomst en vertrek zijn dagelijks mogelijk.

Pharos Reizen van ANWB treedt op als bemiddelaar tussen klant en de accommodatieverschaffer.