Lekker naar Vlaanderen

3-daags arrangement Bourgondisch Mechelen

Zoek & boekcode: 80196
Vanaf € 105,00
per persoon per arrangement
Deel via:   E-mail   Facebook   Tweet

Met dit oergezellige arrangement ontdek je het best bewaarde geheim van Vlaanderen: Mechelen, op nog geen half uur rijden van zowel Antwerpen als Brussel. Mechelen met de prachtige Romboutskathedraal met 98 klokken (en via 550 treden te beklimmen!), gezellige cafés, de grote markt en de rivier de Dijle. Een stad die bijna net zo veel monumenten heeft als Museumstad Brugge. Bovendien is Mechelen een gemoedelijke bourgondische stad waar je heerlijk kunt eten... en drinken. Met dit arrangement leer je niet alleen Mechelen kennen, maar vooral ook de leukste cafeetjes, de aardigste Mechelaren en de lekkerste drankjes. In Mechelen vind je het indrukwekkendste museum uit België: het Dossin-museum. Een stad met het door kinderen zo geliefde Technopolis (hoewel.... de ouders genieten stiekem nog meer!). Een stad waar alles binnen een straal van een kilometer te belopen is. Kortom: een stad die absoluut de moeite waard is om een paar dagen heerlijk in te genieten. Het hotel ligt midden in het historische centrum van deze bijzondere stad!

Inbegrepen:

  • 2 overnachtingen in het Novotel Mechelen Centrum met ontbijtbuffet
  • 1x Bourgondisch proefpakket met 6 verschillende proeverijtjes
  • 1x entree tot museum Hof van Buysleyden (tot juni enkel de expositie, vanaf de heropening in juni het gehele museum)
  • 1x wandelmagazine Mechelen
  • 1x welkomstdrankje
  • 1x share & eat schotel per kamer (diverse hapjes voor 2 personen)
  • live-tips ter plaatse (via WhatsApp)

Verblijfsperiode
Je kunt van dit arrangement genieten van 1 april 2018 tot en met 31 maart 2019. Aankomst is uitsluitend mogelijk op vrijdag en zaterdag.

Verlengen
Je hebt de mogelijkheid tot het verlengen van het arrangement. Je kunt tijdens het boeken aangeven of je hier gebruik van wilt maken.

Vanaf € 105,00
per persoon per arrangement

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn excl. reserverings/dossierkosten € 20 en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.

Pharos Voordeel beschikbaar