Last minute stedentrip nederland

Voor een onvergetelijke stedentrip hoef je niet per se naar het buitenland. Wat dacht je van een last minute stedentrip in Nederland?

Toerist in eigen land

Tijdens een last minute stedentrip in Nederland

Voor een onvergetelijke stedentrip hoef je niet per se naar het buitenland. Wat dacht je van een last minute stedentrip in Nederland? Volg het voorbeeld van de miljoenen buitenlandse toeristen per jaar die naar Amsterdam, Rotterdam of Maastricht komen. Dat scheelt enorm in de reiskosten. Geniet tijdens een fraaie citytrip van het veelzijdige Nederland.

Bekijk alle stedentrips in Nederland

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Amsterdam is de ideale bestemming voor een last minute stedentrip in Nederland.

Struin over de schilderachtige grachten van Amsterdam

Amsterdam is de ideale bestemming voor een last minute stedentrip in Nederland. Met een geschiedenis van 700 jaar biedt de hoofdstad talrijke bijzondere plekken. Een wandeling langs de eeuwenoude grachten is al een unieke belevenis. Struin langs de indrukwekkende panden en historische architectuur. Voor belangrijke historie is een bezoek aan het Anne Frank Huis een must. Hier zie je hoe het Joodse meisje tijdens de Tweede Wereldoorlog geleefd heeft. Bezoek vervolgens de Westermarkt en de gezellige Jordaan. Amsterdam staat bol van de interessante musea. De bekendste zijn het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en de Hermitage. Filmliefhebbers halen hun hart op in EYE, het filmmuseum aan het IJ.

Rotterdam, het Manhattan aan de Maas

De torenhoge wolkenkrabbers bepalen het beeld tijdens een last minute stedentrip Nederland in Rotterdam. Vanaf de Euromast geniet je van een fantastisch uitzicht over de stad. Deze mast is sinds 1960 met zijn 185 meter een begrip in Rotterdam. Ook een bezoek aan de imposante Erasmusbrug mag niet ontbreken. Deze brug, die ook de Zwaan heet, is kenmerkend voor de stad. Voorbeelden van bijzondere architectuur zijn verder de kubuswoningen en de Kunsthal. Voor een lekkere maaltijd is de gloednieuwe Markthal een aanrader. Dit unieke foodwalhalla met een halfronde overkoepeling is een kunstwerk op zichzelf. Kinderen beleven een geweldige tijd in Diergaarde Blijdorp. Of maak een spannende Splashtour in de amfibiebus op de Maas.