Kastelen & Invasiestranden

15-daags vakantieduet Loire en Normandië

Een vakantie waarin je twee historisch interessante gebieden bezoekt: het Normandië van de invasie in 1944 en de Loirevallei met al haar kastelen. Ogen tekort, er is zo veel te zien.

  • de invasiestranden van Normandië
  • de kastelen van de Loire
  • twee historische streken in één!
Zoek & boekcode: 79198
Helaas
Deze reis is niet meer beschikbaar

Kastelen
De langste rivier van Frankrijk, met het fraaiste erfgoed. Niet voor niets staat de hele streek op de Unesco-werelderfgoedlijst. Maar ook landschappelijk is dit gebied prachtig: het wordt wel de 'tuin van Frankrijk' genoemd. Maak je een ritje tussen de wijngaarden? Of bezoek je een van die tientallen prachtige kastelen? Ook zeker doen: smullen van lokale lekkernijen, zoals asperges en rivierkreeftjes.

Invasiestranden
Ruim 70 jaar geleden kwamen hier de geallieerden aan land om West-Europa te bevrijden. Veel herinnert hier nog aan. Maar Normandië is ook de streek van Jeanne d' Arc en die van waaruit Willem de Veroveraar koers zette naar Engeland. Ook de culturele en culinaire invloed van Normandië is moeilijk te overschatten. Dit is de streek van Monet, en van de camembert!

Inbegrepen

  • 7x overnachting in driekamerstacaravan Cottage 5 op Camping Yelloh! Village Parc du Val de Loire
  • 7x overnachting in driekamerstacaravan Cottage Sword op Camping Port'land
  • gebruik water, gas en electriciteit

Verblijfsperiode 2017
Je kunt van dit VakantieDuet genieten van 8 april tot en met 16 september 2017. Aankomst en vertrek zijn mogelijk op zaterdag. De laatste aankomst mogelijkheid op de eerste camping is 2 september 2017.