Vakantiepark Tregde Ferie

Tregde Ferie ligt heerlijke verscholen tussen eilandjes en scheren aan de mooie kust van Sørlandet. De appartementen liggen verspreid over een heuvel vanwaar je een mooi uitzicht hebt over de baai en de eilandjes.

 • eindschoonmaak en linnengoed is inbegrepen
 • vakantiepark aan de kust van Sorlandet Noorwegen
 • appartementen met uitzicht op het zwembad of de zee
Zoek & boekcode: 18598
Vanaf € 147,25
bij vertrek op 21-09-2019 p.p. bij 2 volwassenen
Deel deze vakantie Facebook E-mail Deel met WhatsApp

Tregde Ferie

Noorwegen-Zuidland-Mandal-TregdeFerie.jpgNoorwegen-Zuidland-Mandal-TregdeFerie-.jpgNoorwegen-Zuidland-Mandal-TregdeFerie-zwembad.jpg

Noorwegen, Zuidland, Mandal

Sfeer en ligging
Tregde Ferie ligt heerlijk verscholen tussen eilandjes en scheren aan de mooie kust van Sørlandet. Het stadje Mandal met zijn witte houten huizen ligt op ca. 6 km en Kristiansand slechts op ca. 45 minuten. De appartementen en vakantiewoningen liggen verspreid over een heuvel waarvandaan je een mooi uitzicht hebt over de baai en de eilandjes.

Goed om te weten

 • eten en drinken: er is een restaurant en een winkel
 • zwemmen en wellness: er is een buitenzwembad met zeewater
 • sport, spel en ontspanning: je kunt een boot, kajak of fiets huren (€)
 • wifi: er is gratis wifi aanwezig
 • auto en bereikbaarheid: er is gratis parkeergelegenheid. Er zijn oplaadpunten voor elektrische auto's in de plaats Mandal.
 • huisdieren: huisdieren zijn niet toegestaan tijdens deze rondreis
 • eindschoonmaak: de eindschoonmaak is inbegrepen
 • linnen: bedlinnen en badlinnen is inbegrepen. Keukenlinnen moet je zelf meenemen.
 • kinderbed en -stoel: een kinderbed - en stoel zijn bij te boeken en ter plaatse te betalen (€) of je kunt ze zelf meenemen
 • inchecken: 16.00 uur, uitchecken: 11.00 uur
Noorwegen-Zuidland-Mandal-TregdeFerie-driekamerappartement-keuken.jpgNoorwegen-Zuidland-Mandal-TregdeFerie-driekamerappartement-woonkamer.jpgNoorwegen-Zuidland-Mandal-TregdeFerie-driekamerappartement-slaapkamer.jpg

Driekamerappartement (2 slaapkamers), min. 2 personen/max. 6 personen, ca. 50-70 m²

Het driekamerappartement heeft een woonkamer met zithoek en televisie, volledig ingerichte met o.a. koelkast, oven en vaatwasser. Twee slaapkamers waarvan één met twee stapelbedden en één met tweepersoonsbed. Badkamer met douche en toilet. De appartementen hebben uitzicht over de zee.

Noorwegen-Zuidland-Mandal-TregdeFerie-vierkamerappartement.jpgNoorwegen-Zuidland-Mandal-TregdeFerie-vierkamerappartement-keuken.jpgNoorwegen-Zuidland-Mandal-TregdeFerie-vierkamerappartement-slaapkamer.jpg

Vierkamerappartement (3 slaapkamers), min. 2 personen/max. 6 personen, ca. 50 m²

Het vierkamerappartement heeft een woonkamer met zithoek en televisie, volledig ingerichte met o.a. koelkast, oven en vaatwasser. Drie slaapkamers waarvan twee met stapelbed en één met tweepersoonsbed. Badkamer met douche en toilet. De appartementen zijn gelegen rondom het zwembad.

Vierkamerwoning (3 slapakamers), min. 2 personen/max. 6 personen, ca. 50 m²

De woning heeft een woonkamer met zithoek en televisie, volledig ingerichte keuken met o.a. oven, koelkast en vaatwasser. Drie slaapkamers waarvan twee met stapelbed en één met tweepersoonsbed. Badkamer met douche en toilet. De woningen liggen op de heuvel, achter het resort, met uitzicht over de zee.

Vanaf € 147,25
bij vertrek op 21-09-2019 p.p. bij 2 volwassenen

Kies je vertrekdatum

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn excl. reserverings/dossierkosten € 20 en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.