Wintersport

header.jpg

Wintersport

Kijk je al uit naar een sportieve wintersportvakantie? Hoor je de verse sneeuw al knisperen onder je ski’s? Sta je straks voor het eerst op de latten met kriebels in je buik of ski je met het grootste gemak van de pistes? Bij Pharos Reizen boek je nu onbezorgd jouw ideale wintervakantie.

Wintersport is een geweldig avontuur. Of je nu al een doorgewinterde ski-pro bent of voor het eerst op de latten staat. Natuurlijk is er ook in de winter veel te beleven, zoals de magie van het Noorderlicht!

Last minute op wintersport

Boek nu een last minute-wintersportvakantie, met extra veel korting én verlaagde prijzen. Dat is dubbel genieten!

alle-wispo.jpg

Al onze wintersportvakanties

Of je nou wilt skiën, snowboarden of langlaufen. Bij Pharos Reizen ben je aan het juiste adres. We hebben ook reizen met husky- en sneeuwscootertochten.

Last minute winterkorting

Voordelig op wintersport! Nu met verlaagde prijzen en extra veel kortingen. Bekijk nu al onze last minute-kortingen op wintersportreizen!
vroegboekkorting.jpg

Wintersport in voorjaarsvakantie

Ga er even een weekje tussenuit en geniet van het voorjaar. Wat denk je van een sportieve skivakantie? Geniet nu van extra veel beschikbaarheid!
samen-naar-de-sneeuw.jpg

Samen naar de sneeuw

Geniet met z’n tweeën van het heerlijke wintersportseizoen. En daarna samen lekker voor de openhaard tot rust komen.
ski-kids.jpg

SkiKids

Wintersport met kinderen is een prachtig avontuur! Ten minste, als de vakantie op kindermaat is gemaakt. Bij Pharos Reizen zorgen we daarvoor!

Winterbeleving

Ultieme belevingen voor echte wintersport-avonturiers! Veel activiteiten inbegrepen: van huskysafari tot sneeuwscootertocht en ijsvissen.

De Fransen hebben hele dorpen, alleen voor winterse activiteiten, gebouwd! Gegarandeerd veel winterplezier voor de kinderen.

Met meer dan 800 wintersportplaatsen heeft Oostenrijk natuurlijk veel mogelijkheden zowel beginnende als ervaren skiër!

Op ski's of met bobslee de berg af? In Scandinavië is de sneeuw de hele winter goed! Het Noorderlicht maakt de reis onvergetelijk.

Wintersport in Europa

Wintersport is voor de echte wintersport liefhebber, voor jou kan de winter vast niet vroeg genoeg beginnen. Vroeg je bed uit, dik aankleden en zo snel mogelijk de piste op. Je allereerste wintersport is een ervaring om nooit meer te vergeten en een die je heel graag herbeleefd. Het maakt dan ook niet uit op welke manier je van de berg af gaat, sleeënd, skiënd of snowboardend, plezier is vol op aanwezig.

Wintersportvakantie in Frankrijk, Oostenrijk en Duitsland

Wintersportvakantie in Europa is niet weg te denken. Ieder jaar weer zijn de pistes in Oostenrijk, Frankrijk en Duitsland bezaaid met vrolijke mensen en lachende kinderen. Naast de sportieve wintersporters, zijn er ook de sneeuwliefhebbers die afreizen naar Scandinavië voor het Noorderlicht. De keuze is reuze binnen Europa, ook voor de wintersport liefhebbers. Door de diversiteit binnen Europa is er voor iedereen een ideale wintersportvakantie.

Wintervakantie in Scandinavië (Noorwegen, Zweden, Finland, IJsland)

Wintervakantie is niet helemaal hetzelfde als wintersport. Je hoeft geen doorgewinterde wintersporter te zijn om op wintervakantie te gaan. Zo zijn de Scandinavische landen Noorwegen, Zweden, Finland en Denenmarken ook zeer geschikt voor andere activiteiten naast de wintersport. Zo is er voor de avonturiers een sneeuwscootersafari, maar kan je er ook goed ijsvissen. Hoe jouw ideale wintervakantie er ook uit ziet, Pharos Reizen biedt jou de mooiste en onvergetelijke wintersportvakantie aan.