8-daagse wintersport Résidence Les Sports

Helaas is deze vakantie niet meer te boeken bij Pharos Reizen.

Onze tip voor een leuke alternatieve vakantie:

8-daagse wintersport Les Portes du Mont Blanc

8-daagse wintersport Les Portes du Grand Massif

 

Zoek & boekcode: 80140
Helaas
Deze reis is niet meer beschikbaar

Aussois is een nog niet zo bekend skigebied, terwijl het voor elke categorie skiër veel te bieden heeft. Maar met name voor de beginnende skiër is het een eldorado. Bovendien heeft het dorpje een leuk klein centrum met diverse winkeltjes. De appartementen bevinden zich op slechts 500 meter van de piste, dus de auto kan blijven staan.

De Nederlands sprekende skileraren op de skischool geven veel aandacht aan de kleintjes. Speciaal voor hun is er een grote kinderoefenweide met rolmat, aparte tuin voor de allerkleinsten en een enthousiast team. De appartementen zijn netjes ingericht, en vooral gunstig geprijsd

Skigarantie
Deze vakantie biedt skigarantie. Lees de voorwaarden onder de tab ski-informatie. 

Kosteloos annuleren
Deze vakantie is kosteloos te annuleren tot 6 weken voor vertrek.
Bekijk hier de voorwaarden »

Inbegrepen

  • 7x overnachting op basis van logies
  • 2x toegang tot het zwembad per persoon
  • SkiKids-gidsje over het wintersportland

Je kunt via Pharos Reizen vooraf skimateriaal reserveren, zodat je je eigen skimateriaal niet zelf hoeft mee te nemen.

Kijk op de tab 'ski-informatie' voor meer informatie over skihuur/skipakketen en prijzen.

Verblijfsperiode
Je kunt van deze vakantie genieten in de periode van 17 december 2016 tot en met 14 april 2017. In de periode 17 december tot en met 25 december 2016 is aankomst alleen mogelijk op zaterdag en het vertrek alleen op maandag met een minimum verblijf van 9 nachten. In de periode van 26 december 2016 tot en met 1 januari 2017 is aankomst en vertrek alleen mogelijk op maandag met een minimum verblijf van 7 nachten. In de periode van 2 januari tot en met 7 januari 2017 is de aankomst alleen mogelijk op maandag en het vertrek alleen om zondag met een minimum verblijf van 6 nachten. In de periode van 8 januari tot en met 13 januari 2017 is de aankomst alleen mogelijk op zondag en het vertrek alleen op zaterdag met een minimum verblijf van 6 nachten. In alle overige periodes is aankomst en vertrek is uitsluitend mogelijk op zaterdag met een minimum verblijf van 7 nachten.

Deze vakantie valt onder het thema 'Al vaker geskied'. Kijk onder het tabje 'SkiKids' wat dit betekent voor deze vakantie.