Last minute wintersport Frankrijk

Helderwitte sneeuw, heerlijk verse maaltijden en gezellige après-ski horen allemaal bij een last minute wintersport in Frankrijk.

Last minute wintersport in Frankrijk

sportieve uitdagingen in een winters landschap

Helderwitte sneeuw, heerlijk verse maaltijden en gezellige après-ski horen allemaal bij een last minute wintersport in Frankrijk. Leer de Franse bergen op een andere manier kennen en ga op pad met je ski's, snowboard of slee. Sla ook een bezoek aan de schilderachtige bergdorpjes niet over.

Onze wintersportvakanties in Frankrijk

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Een last minute wintersport in Frankrijk breng je door in de Alpen: een prachtig gebied met woeste kliffen en hoge bergtoppen.

Avonturen in de hoge bergen

Een last minute wintersport in Frankrijk breng je door in de Alpen: een prachtig gebied met woeste kliffen en hoge bergtoppen. Hier daal jij in een mum van tijd van de piste af, terwijl je ondertussen geniet van een uniek uitzicht over de glooiende bergen. Ook een uitdagende langlaufroute of een romantische hondensleetocht maakt jouw wintersportvakantie compleet.

Een dagje ontspannen

Wanneer je last minute op wintersport in Frankrijk gaat, kom je helemaal tot rust tijdens je verblijf in een pittoresk bergdorpje. Hier schuif je bij het lokale restaurant aan voor een heerlijke wienerschnitzel of voor een gezellige kaasfondue en een glaasje Alpenwijn. Een traditionele kruidenmassage is ideaal wanneer je lichaam bij moet komen na een lange dag op de piste.