8 of 10-daagse wintersport Norefjell incl. overtochten

  • verblijf bovenop de berg, bij de skipistes
  • skiresort op slechts 2 uur rijden van Oslo
  • inclusief retourovertocht Kiel - Oslo met Color Line
Zoek & boekcode: 98372
Zin in deze vakantie?

Ga mee naar de ongerepte en onontdekte bergen van Norefjell. Dit skigebied met 30 afdalingen is zowel voor beginners als gevorderden ideaal. Zo kun je vanaf een hoogte van 1188 meter naar het 130 meter lager gelegen Kroderenmeer skiën. Maar ook voor langlaufers is dit gebied ideaal. En na een dag inspannend bezig te zijn geweest kun je ontspannen in de spa (€) met diverse baden binnen en buiten. En het beste is dat dit skigebied op slechts 2 uur rijden van Oslo ligt.

Je verblijft in..
In de ochtend vaar je de mooie Oslofjord binnen met de luxe Color Line. Na ontscheping kun je ervoor kiezen om eerst Oslo te gaan ontdekken. Of rijd je liever gelijk door naar Norefjell? Het Norefjell Ski & Spa ligt boven op de berg waardoor je een schitterend uitzicht hebt op de omgeving. En helemaal ideaal is dat de skipistes direct voor het hotel beginnen. 

Toegankelijkheid
Deze reis is niet geschikt voor reizigers met een beperkte mobiliteit.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan tijdens deze reis.

Verlengen
Wil je de overtocht graag op een andere datum reserveren? Dit kun je aangeven in de boekingsdialoog door 'Ik wil mijn overtocht(en) op een andere datum reserveren' aan te klikken. Je boeking komt dan op aanvraag en één van de medewerkers van onze afdeling Aanvragen neemt vervolgens contact met je op om de beschikbaarheid en eventuele toeslag te bespreken.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens