6- of 8-daagse wintersport Myrkdalen Mountain Resort - appartement met vlucht en autohuur

  • inclusief retourvlucht met KLM en autohuur
  • zeer sneeuwzeker en kindvriendelijke bestemming
  • skiën in één van de meest sneeuwzekere wintersportplaatsen in Noorwegen
Zoek & boekcode: 80191
Zin in deze vakantie?

Myrkdalen is een populaire wintersportbestemming in Noorwegen bij zowel gezinnen als bij enthousiaste skiërs. Hier worden regelmatig wedstrijden voor de Wereldkampioenschappen georganiseerd.

Inbegrepen

  • retourvlucht Amsterdam - Bergen met KLM in de voordeligste klasse*
  • 6x of 8x 24 uur autohuur Categorie DB - VW Golf of vergelijkbaar (bij 2 personen) of Categorie DF - VW Golf Station of vergelijkbaar (bij 3 en 4 personen)  met 1 bestuurder incl. alle verzekeringen
  • 7x overnachting in een appartement van Myrkdalen Mountain Resort op basis van logies
  • 1 gratis ticket per boeking voor de fjord cruise van Gudvangen naar Flåm bij aankomst en verblijf in januari 2019
  • verbruik elektriciteit

*Indien de voordeligste klasse volgeboekt is, kan er in overleg in een andere klasse geboekt worden tegen een toeslag.

Autohuur
Er is rekening gehouden met een ochtendvlucht heen en een middag/avond vlucht terug, vandaar dat er 6x of 8x 24 uur autohuur inbegrepen is. Indien de retourvlucht binnen 5x of 7x 24 uur valt, geldt er een korting op de autohuur.
Upgrade van de autohuur categorie is op aanvraag.

Vlucht en autohuur 

Bij deze fly drive is de autohuur én vlucht inbegrepen. Je geniet dus van het beste van beide werelden. Heb je hulp nodig bij het boeken of kom je er niet helemaal goed uit? Ons callcenter (023- 55 42 870) helpt je graag bij het boeken van je vakantie.

Pharos voordeel

  • 5=4 actie: verblijf 5 nachten en krijg 1 nacht gratis met vertrek van 1 t/m 31 januari en van 1 t/m 31 maart 2019. Reeds in de prijs verwerkt. Geldig voor boekingen gemaakt vanaf 27 december 2018.
  • profiteer nu in januari en maart 2019 van extra voordelige prijzen op de skipas en skihuur, zie tab ski-informatie voor de prijzen. Geldig voor boekingen gemaakt vanaf 27 december 2018.

Verlengen
Wil je de vlucht graag op een andere datum reserveren? Dit kun je aangeven in de boekingsdialoog door 'ik wil mijn vlucht op een andere datum reserveren' aan te klikken. Je boeking komt dan op aanvraag binnen en één van de medewerkers van onze afdeling Aanvragen neemt vervolgens contact met je op om de beschikbaarheid en eventuele toeslag te bespreken. Je kunt bijvoorbeeld je verblijf verlengen met een aantal nachten in Bergen. Dit verblijf in Bergen kan Pharos Reizen voor jouw boeken. De beschikbaarheid en prijs zijn op aanvraag.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens