8- of 10-daags wintersport Myrkdalen Hotel incl. overtochten

  • inclusief retourovertocht Hirtshals - Bergen met Fjord Line
  • modern en sfeervol ski in / ski out hotel
  • verzorging op basis van halfpension
Zoek & boekcode: 10393
Vanaf € 569,00
per persoon per 8-daags arrangement
Deel via:   E-mail   Facebook   Tweet

Myrkdalen is een populaire wintersportbestemming in Noorwegen bij zowel gezinnen als bij enthousiaste skiërs. Hier worden regelmatig wedstrijden voor de Wereldkampioenschappen georganiseerd. Het Myrkdalen Hotel ligt direct aan de piste en alle kamers hebben uitzicht op de bergen.

Inbegrepen

  • retourovertocht Hirtshals - Bergen met Fjord Line voor 1 auto (max. 1.95 m hoog en 5 m lang)
  • 2x overnachting o.b.v. logies in een binnenhut
  • 5x of 7x overnachting o.b.v. halfpension in het Myrkdalen hotel

Halfpension
Deze reis is op basis van halfpension in het hotel. Je kunt kiezen uit Tunet restaurant (pizza/pasta), het Nutten restaurant waar dagelijks een driegangendiner geserveerd wordt en het Fondue restaurant met kaas en vlees fondue. Op Oudjaarsavond wordt er een uitgebreid diner geserveerd. (de maaltijden op de boot zijn niet inbegrepen)

Verblijfsperiode
De 8-daagse reis kan gemaakt worden in de periode van 15 december 2018  tot en met 16 maart 2019. Aanvang is op zaterdag, behalve met Oud & Nieuw dan is aanvang op donderdag 27 december 2018.

De 10-daagse reis kan gemaakt worden in de periode 20 december 2018 t/m 16 maart 2019. Aanvang van deze reis is op zaterdag behalve in de Kerstvakantie, dan is aanvang op donderdag.

Vanaf € 569,00
per persoon per 8-daags arrangement

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn excl. reserverings/dossierkosten € 20 en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt. Eventuele vroegboekkortingen zijn reeds in de prijs verwerkt.

Pharos Voordeel beschikbaar