Ski-garantie

wintersport-ski-garantie.jpg

Ski-garantie

De meeste van onze wintersportvakanties bieden een grote mate van sneeuwzekerheid. Maar sneeuw is een natuurproduct dat we (gelukkig!) niet kunnen beïnvloeden. Ligt in jouw skigebied onvoldoende sneeuw, dan kijken we allereerst naar de mogelijkheden dat je toch kunt skiën. Wellicht in een wat verder gelegen plek t.o.v. je verblijfsplaats. Mocht dit niet mogelijk zijn dan bieden we op onze wintersportvakanties in Oostenrijk en Frankrijk die voldoen aan onderstaande voorwaarden een ski-garantieregeling.

ski-kind.jpg

Wat is ski-garantie?

Indien er in skigebieden met het hoogste punt boven de 2000 meter*, wegens gebrek aan sneeuw, minder dan 1/3 van de liften geopend is kan de reis uitsluitend op de 5e of 4e dag voor vertrek gratis geannuleerd worden. Als skigebied geldt het gebied zoals op de website beschreven staat bij de geboekte accommodatie. Wij hanteren de geopende liften en actuele informatie zoals aangegeven op de officiële site van het Liftbedrijf of - indien plaatselijke informatie vanuit deze website niet beschikbaar is- de site van de VVV van het betreffende skigebied. De betreffende website is via een link bij de geboekte accommodatie te bekijken.

Annuleren

Annuleren op basis van de ski-garantieregeling kan telefonisch door de hoofdboeker met het Customer Contact Center (023 - 5542870) of via het e-mailadres klantenservice@pharosreizen.nl. De dag van het telefoongesprek of mailbericht vergelijken wij met de informatie op de website van het Liftbedrijf - indien plaatselijke informatie vanuit deze website niet beschikbaar is- de site van de VVV van het betreffende skigebied. Indien je mailbericht verstuurd is buiten de openingstijden van ons Customer Contact Center dan hanteren wij de gegevens van de eerstvolgende werkdag. Houd in geval van e-mail rekening met een mogelijk later moment van afhandeling.

Ons Customer Contact Center zal je informeren of je verzoek gehonoreerd wordt. In geval van twijfel zal Pharos Reizen beslissen of je vakantie in aanmerking komt voor de ski-garantieregeling.

Overige voorwaarden:

  • bij goedgekeurde annulering vergoedt Pharos Reizen de volledige annuleringskosten voor het geboekte verblijf, echter met inhouding van de reserveringskosten en de kosten van een eventuele annuleringsverzekering. Heb je ook vervoer geboekt via Pharos Reizen, dan valt dit buiten de ski-garantieregeling.
  • indien je na een goedgekeurde annulering alsnog wenst te vertrekken, kan je annulering omgeboekt worden (op basis van beschikbaarheid). De eventuele meerprijs betaal je wel.
  • de ski-garantie geldt niet bij sluiting van (deel van) het skigebied om andere reden dan de sneeuwomstandigheden (bijv. technische redenen, staking). De ski-garantie geldt ook niet indien pistes zijn gesloten in verband met lawinegevaar of teveel sneeuw.
  • de ski-garantieregeling geldt in de periode 22 december 2019 t/m 8 maart 2020, het hele verblijf dient in deze periode te vallen.

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven